cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zunanje barve

clock-img

22.08.2006, 10:30

clock-img

meta22

pencil-img

562

Živjo!

imam namen pobarvati glinena cvetlična korita, pa ne vem, kake barve naj vzamem da bodo obstojna na dežju?!

lp
meta

clock-img

22.08.2006, 14:42

clock-img

Anonimen

komot s temi barvami:

user posted image

na koncu pa lahko še prelakiraš in tako narediš dodatno zaščito, pa še svetili se bodo.
Ali pa dodaš gor še bleščice:

user posted image

user posted image

clock-img

22.08.2006, 15:47

clock-img

meta22

pencil-img

562

kakšne barve pa so to? kje se dajo dobiti? a se dajo na netu kje dobiti? uf, sem te zasula s vprašanji!user posted image

lp
meta

clock-img

22.08.2006, 20:17

clock-img

Anonimen

dobiš jih v vsaki trgovini z barvami. Vsaj zgornje. ZA spodnje še nisem spraševala. JAz sem z njimi že barvala. Ena srednja plastenka stane cca. 800 sit. Ali pa jurjauser posted image . Dobijo se pa tudi male. S temi barvami se štrihajo stene - so pa oljne barve tako, da če je umazano, lahko pereš. Jaz sem z njimi sobico porisala. Se pa že same lepo svetijo.

Mogoče se ne vidi prebrati: Krautöl barve so to. Voll-und Abtonfarbe

< Sporočilo je popravil URSKA -- 22.8.2006 20:19:22 >

clock-img

23.08.2006, 09:41

clock-img

meta22

pencil-img

562

s čim pa si vse skupaj zaščitila- s kakšnim lakom? oprosti za take butasta vprašanja, ampak sem začetnik v teh stvareh pa nimam pojma!

hvala ti!

lp
meta

clock-img

24.08.2006, 16:28

clock-img

Anonimen

Jaz nisem barvala korit ampak nekaj drugega.

V teh raznih trgovinah imaš tudi špreje-lake, ki jih samo popršiš po barvi. JAz sem tako naredila. Sicer sem jaz barvala z akrilnimi barvami. Lahko pa povprašaš v trgovini kako in kaj.

JAz mislim, da ti ne bi bilo potrebno lakirati, ker so te barve dovolj mastne. Ker če jih lahko pereš z vodo, potem jim tudi dež ne bi smel škoditi. MI imamo s temi barvami porisano sobico in sem šla zdaj prav drgnit z mokro cunjo, če gre kaj barva dol in ni šlo nič dol.

clock-img

25.08.2006, 11:20

clock-img

meta22

pencil-img

562

ej, hvala ti!!

clock-img

26.08.2006, 19:43

clock-img

Anonimen

ej, ni zakajuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem