cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zs-ji ne delajo

clock-img

08.04.2009, 14:21

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Itak sem, rabila pomoč, da sem jih sploh našla, pa novega ne morem odpreti (in nisem edina), ker nas vrže na bosansko ringerajo al kera je že touser posted image

clock-img

08.04.2009, 14:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Itak sem, rabila pomoč, da sem jih sploh našla, pa novega ne morem odpreti (in nisem edina), ker nas vrže na bosansko ringerajo al kera je že touser posted image

Enako.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2009, 14:53

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Meni se dogaja isto. 

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

clock-img

08.04.2009, 14:54

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Nas je že več..... Sem mislila, da sem že na dopustu, user posted image .

clock-img

08.04.2009, 14:59

clock-img

Anonimen

men sicr zsji delajo, sam mam pa drug problem - pa bom kr tle napisala, mogoč bo kdo, ki lahko popravi, videluser posted image

- mene pa zmer vrže na zadnjo stran foruma, čeprav kliknem tja, kjer bi me moralo na zadnjo objavo zadnjega obiska

clock-img

08.04.2009, 15:27

clock-img

Anonimen

ADODB.Parameters error '800a0e7c' Parameter object is improperly defined. Inconsistent or incomplete information was provided. /forum/js/io.asp, line 238
Tole izpisuje, sam zdej že dela normalno.user posted image

clock-img

08.04.2009, 20:52

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Meni tudi zdaj dela ... ampak nova oblika obveščanja o novem zs-ju je pa - milo rečeno - nevidnauser posted image

clock-img

10.04.2009, 21:18

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Na vseh straneh se vam na levi strani zgoraj prikazuje moja ringaraja. Če imate zasebno sporočilo se zraven prikazuje rdeče obarvana številka, ki sporoča koliko zasebnih sporočil imate. Nič vam ni potrebno nikamor klikat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem