cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zoran hair team v celju

clock-img

18.03.2007, 21:46

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

je bila katera pred kratkim tam? jaz sem bila do sedaj 2x, bila ful zadovoljna, friziral me je željko. v moji 15-letni zgodovini barvanja las je bil prvi in edini, ki si je upal iz rjavolaske in rdečke narediti svetlo rjavo. prej so mi vsi trdili, da to nima smisla, ker svetlo rjava tako ali tako ne bo prijela. nazadnje sem bila pred letom dni, ko me je koštal nekje 12.000 (striženje in barvanje). bo treba spet orng pod škarje in barvo, pa me zanima, kakšne so kaj cene, če jih je ful zvišal. ker mi ni ravno, da bi 60-70 eurov tam pustila user posted image

clock-img

19.03.2007, 09:13

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Uf, a tolko to stane? Jaz sem dala na Otoku v salonu Ines prejšnji teden 35€ za striženje, barvanje in otroško striženje skupaj. Resda me striže svakinja, a ji pri izstavljanju računa šefica gleda pod prsteuser posted image .

clock-img

19.03.2007, 11:15

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

saj bi šla drugam, kjer je ceneje, ampak tu sem bila RES zadovoljna. čeprav se sedaj ta svetlo rjava sploh več ne vidi user posted image , pa še hecno izgleda, ko imam lase razpuščene: 10 cm mojih brezvezno rjavih, nato ene 25 cm malo vidnih svetlejših in čist na koncu še ene 15 cm malo rdečkastih (ki jih ne prekrije nobena barva), ki bi si jih dala odrezat, in se rešila rdeče enkrat za vselej.

clock-img

19.03.2007, 13:28

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hm za Zorana ne vem, pride pa pri Kristjanu, ki ima po mojem podobne cene, pranje+striženje+barvanje okoli 62 eur, ne me čisto za besedo držat, ker sem bila nazadnje par mesecev nazajuser posted image tudi komaj čakam, da se grem malo uredit...

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem