cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zobje in ješčnost

clock-img

12.06.2006, 14:48

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Moj 15 mesečnik ima 12 zobkov in glede na to,da si ful prstke v usta tišči, mu bodo ven pogledali še drugi kočniki. Zanima me ali je to možno,da ker ga to tako zelo "moti"-srbi,da bi ne imel apetita?Drugače je zdrav in vesel otrok,ampak zadnje dni noče jesti. Ga moramo zelo "zlakati" da kaj spravi v usta,žejen je pa zmeraj. Ali bi bilo bolje obiskati zdravnika?

Hvala

LP

Maja

clock-img

12.06.2006, 15:43

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Zakaj zdravnika?user posted image Pri nas smo imeli s tem grozne probleme.Mula ni jedla NIČ.Edino kakšno kašico al pa mleko sem ji podturila, hrane v kosih pa ne.Pila je pa ful veliko... tud po liter na dan.Mogoče bi pomagalo, da bi mu pred spanjem, ali pa ko vidiš, da ga boli in ko si prstke fajn tišči v usta, dlesni namazala z nekim mazilom posebej za to.Mi smo ga imeli, samo se zdaj sploh ne morem spomniti imena, pa če me ubiješuser posted image user posted image

clock-img

12.06.2006, 19:47

clock-img

čaki

pencil-img

1009

pri nas isto. stara je 19 mesecev in tlači prste v usta ne je čist nič razen skutk!!!!
glede na to , da smo že dali to skoz predvidevam da bodo zobki. in najbrž tudi pri vaši
pa pa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem