cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

znaki

clock-img

24.09.2014, 21:41

clock-img

Anonimen

pozdravljeni.
potrebovala bi vaše mnenje. s partnerjem sva imela dvakrat nezaščiteni SO (prišlo mu je vame). ne jemlem kt, zadnjo M sem imela 8.9., od tedaj imam čuden občutek v spodnjem delu trebuha, kakšen teden nazaj me je špikalo enkrat v levem, enkrat v desnem jajčniku, rahle bolečine me spremljajo že skoraj dva tedna, apetit imam ogromen, napihnjen trebuh, ko grem na wc, na papirju vedno opazim gost in lepljiv izcedek, prsi me bolijo, in vsak dan imam glavobole (katerih so pri meni zelo redki). Je možno da sem zanosila?? po tihem si želim user posted image . aja pa delala sem že en test vendar je bil neg. in se mi zdi da je za karkoli še prehitro, trenutno sem v čASu ovulacije...
lp user posted image

clock-img

25.09.2014, 11:19

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Lepljiv izcedek je znak ovulacije. Kdaj sta imela nezaščiten SO? Ob ovulaciji bolijo jajčniki, mene vem, da je vedno špikalo. Tudi ostalo je lahko zaradi tega ali pa kaj drugega. Če je test negativen nisi noseča, sploh, če praviš, da imaš sedaj ovulacijo.

clock-img

05.10.2014, 21:41

clock-img

p3traa

pencil-img

52

Jaz sem imela prav takšne znake in zagledala user posted image sicer 3 dni pred izostankom menstruacije, vedela oz. bolje rečeno čutila pa sem že kar nekaj dni prej ... ampak da če praviš, da si šele v času ovulacije se bojim, da bo pri tebi vzrok verjetno ovulacija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem