cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zmedena

clock-img

30.11.2014, 11:40

clock-img

pisckotek

pencil-img

11

pozdravljeni
imam situacijo, ki je ne znam pojasniti. user posted image

25.10. sva imela s partnerjem nezasciten odnos, sicer kar v casu moje O.. 3.11. sem dobila M, ki pa je bila krajsa, srednja krvavitev, nato se ustavi pri 4 dnevu,( naceloma je 6 dnevni cikel) cez dva dni pa naenkrat pinki izcedek, pri obrisanju, 3x in se enako naslednji dan se 1x. Nato se zakljuci ampak..sledijo slabosti do konca meseca, zmerni krci, kot da bom dobila M spet- ne mocni samo taksno neprijetno crvicenje, pretakanje po trebusni votlini ampak najbolj pa slabosti po hrani, kavi.. In nato vmes beli izcedki, ki se niso koncali. Vsake toliko casa se je vlilo 1x ali 2x dnevno- bel izcedek- se opravicujem.. user posted image
Nato naj bi prisla M.. 27.11. nic.. dan kasneje sem letela na wc, ker sem se pocutila vsa mokra, nic, samo manjsi bel izcedek. Nato nic do naslednjega dne. Manjse nelagodje, kot pred M se nadaljuje, vceraj spet letim na wc, kao mokra, pa vodeni 1x rjavkast-cisto svetel-izcedek ko sem se obrisala. . pred tem sem mislila, da imam popadek, naenkrat me je stisnilo vse, otrdelo in grem na wc in pride to ven..nato nic celi dan, danes enako, zaenkrat nic.

Jaz sem cisto zmedena, nimam pojma, kaj je. Naj povem, da so moje M tocne, v vseh teh letih, imam ze dva user posted image in poraja se mi vprasanje. Je mogoce, da sem zanosila takrat oktobra? Namrec od takrat nisem imela vec odnosov- partner je odsoten sluzbeno in da sem krvavela a bila noseca? Razen konstantnih obiskov toalet, malce povecanih prsi- no te se nikoli niso nekako povecali niti pred M ali v nosecnosti- pa slabosti po kavi ali doloceni hrani ter ta pritisk v spodnjem delu, nimam nic kaj taksnega.

hvala za kakrsenkoli nasvet.user posted image

clock-img

30.11.2014, 11:43

clock-img

Anonimen

Ta čas, ko si to vse pisala, bi že test lahko naredila? user posted image user posted image

clock-img

30.11.2014, 12:04

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

naredi test in bo vse jasno

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

03.12.2014, 12:36

clock-img

Anonimen

Tukaj pri takšnih problemih je najbolj jasnoviden test nosečnosti. Sicer pa lahko še malo počakaš, pa boš videla če trebušček raste user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem