cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zmeda zaradi imena

clock-img

09.02.2011, 16:14

clock-img

tetkazima

pencil-img

56

Otrok moje prijateljice je Nejc Marsel. No, za to 2. ime sem zvedla šele zdaj. Skoz smo ga vsi klicali Nejc, zdej pa je njegova mamica rekla, da naj ga kličemo Marsel. Zakaj tako? Meni ni jasno, zakaj pol ni že kdaj prej omenla da ima obe imeni? Jst ga kr še naprej kličem Nejc, ker sploh ne morem kr preklopit. Kaj si ve mislite? A same tud poznate kakšen tak primer?

clock-img

09.02.2011, 19:15

clock-img

Netipa

pencil-img

70

WTF?????
Koliko je pa star ta otrok?

clock-img

09.02.2011, 19:42

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Čudno, da ji je to padlo na pamet šele zdaj. Jst najbrž ne bi preklopila. Otrok je samo zmeden.

clock-img

10.02.2011, 07:58

clock-img

Anonimen

LOL ... Nejc najbrš ni dost fensi user posted image

Kaj bi pa jaz naredla v tem primeru ... ja če bi mi bila dobra prijateljica, bi jo vprašala zakaj so se pa sedaj to odločili in bi v končni fazi upoštevala njene želje ... v bistvu bo otrok res zmeden, samo če ga bodo od sedaj naprej vsi Marsel klicali bo pomoje malo manj, kot pa če ga eni Nejc tadrugi pa Marsel ... kaj pa vem ... itak meni dvojna imena ne sedejo oz. če otrok že ima dvojno ime, morata pa za moje pojme imeni tako skupaj pasat, da ju lahko skoraj zapoješ skupaj in si ne lomiš jezika zraven.

clock-img

10.02.2011, 08:42

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

nejc je čisto v redu tisti marsel...  .wtf.. kaj pa je sploh to? a je to sploh ime?

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem