Preden ukrepaš se prepričaj. Če bi moja babica prišla do CSD, bi mojo mati pomoje kar zaprli. Tole so lahko tudi znaki začetkov demence in tud čisto OK ljudje začnejo takole nagajat in ratajo precej oziroma zelo zlobni. Nebi vedel, če nebi videl na lastne oči.
Podpis...
Enako se je zgodilo z mojo babico. Iz najbolj zlatega bitja, se je spremenila v nemogočo žensko....
njeni sosedje vedo kako je, kljub temu pa moji mami, teti in stricu ni bilo vseeno kaj govori....da jo tepejo, jemljejo denar, da je nihče od treh otrok niti ne povoha, jih prekljinjala...ma groza, no.
In kot praviš biga, da se sin čudno drži....ne veš kaj prestajajo poleg nje. Naši so s teškim srcem hodli k njej, ker niso vedeli kaj jih čaka. to je bla ena sama živčnost. Do vnukov je še strpna, do svojih otrok pa bogpomagaj. Ampak se je nekako umirila in ne najeda več. je spet polna energije in ni sama sebi v natopoto.
Definitvno ni prav, da ji sin grdo govori, sam je najbrž na koncu z živci od vseh najedanj in obtoževanj. Verjetno tudi ve, da govori okrog sosedov in se vas zato izogiba. In kot je Kalbo rekel za živino....čist možno je, da jo imajo zaradi nje. Moja babica se je ulegla da bo umrla, ko so prodali zadnjo kravo in kobilo. Preklela vse od neba do zemlje. Potem je pa na skrivaj kupila mladega pujsa....ej popizdiš.
Moja teta, ki je največ z njo, je rekla, da če bi babico imela doma, bi se ji zmešalo. ne moreš verjet kaj lahko nastane iz človeka.
Moja prababica je tudi takšne vzganjala, da je njenega sina in ženo obsojala cela žlahta. babica (ne ta o kateri sem zg. pisala) je bila glavna....da ji ne dajo za jest, da jo zapirajo, pa ne vem kaj vse. In pol sta moja dva šla na obisk k prababici in sta stric(sin od prababice) in teta jokala kaj dela z njimi, pa jim nihče ne verjame, ampak jih obsojajo.
Nimamo pojma kaj pomeni ob sebi imet starega človeka, ki je sit življenja.
< Sporočilo je popravil mika -- 29.9.2010 16:30:11 >