cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zemlja kliče mamice, z 18-mesečniki ali več!

clock-img

12.02.2007, 21:02

clock-img

natalina

pencil-img

127

Ja, najprej vam moram zaupat tole, da je naša DARJA, ki ima Filipa in Eneja v soboto 12.02. rodila punčico Laro, tako imata, fanta čudovito sestrico!!!
juhuuuu, baravo darja!!!!

Zdaj pa moje stare znanke, Mirka, Pi, Petra CBU, sisi25...pa vse ostale!!

KJE STEEE, KAKO STEEE, dajmo kakšno rečt, kako naši velikani??

clock-img

12.02.2007, 21:25

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

BRAVO za Darjo user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

13.02.2007, 10:39

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE

clock-img

27.02.2007, 17:50

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Odkar hodim v službo (že cca 1 leto) nimam več časa skoraj dihat. Zvečer pa sem ponavadi tako utrujena, da kar padem. Tolažim se stem, da bo baje kmalu minilo. Torej naekrat me bosta poslušali in pomagali in ...
Joj spet sanjam!!!

clock-img

08.03.2007, 21:09

clock-img

natalina

pencil-img

127

hej Uršk@ lepo te je slišat, dej mal povej kako je po drugem letu, jaz tudi včasih sanjam, kako bom slišana in ne samo levo in desno šibala, pa kakšna kompanjona sta naši dve, absolutno je treba ušpičit vsako stvar v dvoje in seveda duplo!!

a sta čebelice v vrtcu, kako se imate? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem