writing-img

zelooo slabooo

clock-img

06.05.2008, 16:37

clock-img

jesensko listje

pencil-img

95

Sej vem, da je blo o tem že veliko govora, pa vendar. Meni je slabo šele en teden, pa je vsak dan huje. Zaenkrat bruham samo zjutraj, ampak mi je slabo čez cel dan. Nič mi ne paše jesti. Se sicer ves čas nekaj silim. Imam pa že en kilogram manj, kot pred enim tednom. Sem v šestem tednu, prvi pregled imam v osmem tednu. Me skrbi, ker sem zelo "švog". A mali lahko kej mojih zalog porabi? Trudim se vsaj veliko piti, ampak je moj urin še vseeno zelo rumen. Kaj naj naredim?

clock-img

06.05.2008, 16:44

clock-img

Anonimen

brez skrbi, mali dobi vse kar rabi user posted image  je pa tale slabost pač ena izmed nosečniških tegobic in se nič kaj ne da naredit proti njej, lahko kvečjem ublažiš bruhanje, s tem da preden vstaneš nekaj suhega (kreker, keks) poješ... ampak če ti je namenjeno, ti je namenjeno. boš videla, veliko punc ti bo napisalo, da so to dale skozi, vsi otroci pa so zdravi in se lepo razvijajo. sama sem imela slabosti okoli 6 tednov, bruhala tudi 3krat dnevno, zjutraj, popoldne, zvečer, kadar hočeš user posted image , shujšala sem 6 kilogramov, ampak ne skrbi, sem vse dobila nazaj, pa jih boš tudi ti user posted image

clock-img

06.05.2008, 16:57

clock-img

budulove

pencil-img

116

Ingverjev čaj ali pa metin čaj. Čeprav večini ne pomaga nič. Meni je minilo po prvem tromesečju. Če pa cel dan par di bruhaš je pa dobro it zdravniku zaradi dehidracije. 

clock-img

07.05.2008, 11:29

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Nic bat, otrocek vedno vzame kar rabi (pa ce je to zaloga, je pa zaloga) in nosecnici pusti samo "ostanke". Tudi nic hudega ni, ce izgubis kaksno kilo. Vendar pa moras paziti, da zauzijes dovolj tekocine. Ce bos prevec bruhala, pa se le posvetuj z G, da se izognes lezanju v v porodnisnici zaradi infuzije.

Vecinoma pa slabost mine do cetrtega meseca.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

07.05.2008, 11:35

clock-img

ključek

pencil-img

9047

sem bila na istem. začelo se je okrog 6 tedna in trajalo do 17 tedna. ja, dolga je bila!! user posted image  shujšala sem 8 kg. zato točno vem, kako se počutiš. a ne skrbi, kot so že rekle ostale, user posted image  dobi vse kar rabi. zato si pa ti bolj švoh. priporočam veliko vode (meni je pomagala), jej bolj suho hrano (piškote, prepečenec.....). jej tisto, kar ti paše. veliko počivaj, ko boš pa pri močeh, pa le pojdi na sprehod, svež zrak ti bo dobro del. želim ti čim manj  user posted image , naj čim prej minejo, da boš začela uživati v user posted image .
aja, pa iskrene čestitke, srečka nosečka!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2008, 23:05

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Meni so pomagali ingverjevi bomboni..mislim, da sem jih kupila v Leclercu..Lp

clock-img

15.05.2008, 08:01

clock-img

monib2

pencil-img

6

to ni nič takega.Meni je bilo slabo cele štiri mesece...potem mine in pozabiš na to.tvoje zaloge bo plodek že dobil, priporočam pa ti jemanje tabletk elevit.dobiš jih v lekarni...kar pogumno.jaz sem sedaj v šestem mesecu in pridejo druge teževe...neprespane noči zaradi vstajanja za wc.to je noro...ampak vse je zaradi tega ker komaj čakam da bom v roki držala svojo pikico

clock-img

15.05.2008, 08:08

clock-img

ključek

pencil-img

9047

to ni nič takega.Meni je bilo slabo cele štiri mesece...potem mine in pozabiš na to.tvoje zaloge bo plodek že dobil, priporočam pa ti jemanje tabletk elevit.dobiš jih v lekarni...kar pogumno.jaz sem sedaj v šestem mesecu in pridejo druge teževe...neprespane noči zaradi vstajanja za wc.to je noro...ampak vse je zaradi tega ker komaj čakam da bom v roki držala svojo pikico

user posted image user posted image

clock-img

15.05.2008, 08:27

clock-img

mishel

pencil-img

553

Res je, slabost boš preživela user posted image . Tudi jaz sem bruhala tri mesece (cel dan) in shujšala 5 kg  (višina 170 teža pred zanositvijo 53kg user posted image ), urin sem imela zelooo rumen, pa ni ginekologinja nič komplicirala! Po tretjem mesecu so se slabosti umirile in zdaj (7. mesec) veselo spravljm not user posted image in pridno papam user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem