za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Kupila sem si origano in rožmarin v lončku. Spomladi jih bom itak dala ven na balkon, ko se otopli, no med tem časom jih imam v kuhinji. Ker sta obe "lončnici" dobesedno ponoreli, me zanima, če ju lahko opalim na nulo? Se pravi vse te "divjake" porežem? Imam ju na svetlem in toplem in očitno jima ful preveč paše.
08.03.2010, 08:00
urška
3136
po moje ga čisto lepo lahko brežeš, zadevo posušiš in imaš potem suhe začimbe.
09.03.2010, 21:53
Ribi Bibi
285
Jaz tudi tako delam. Porežem posušim in imam suhe začimbe. Sicer pa te začimbe itak rastejo kot nore, sploh poleti na soncu, tako da se mi zdi, da se jih z rednim obrezovanjem samo krepi.
pa to ponoriš. Rožmarin mi je uspel crknit!!!!! OK res me ni bilo doma 3 dni in res sem ga pozabila zalit preden sem šla, ampak hudiča rožmarin nooooo. Origano sem spravla k sebi, rožmarin pa je šel