cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zeleno blato pri dojenem otroku

clock-img

05.10.2006, 08:51

clock-img

pearl

pencil-img

426

Ali ste opazile kdaj zeleno blato pri dojenem otročičku. Jaz sem si tri dni nazaj privoščila skoraj pol kg temnih fig in mala ima zeleno blato, drugi dan pa sem še jedla špinačo, je to možno? Tudi moje blato je temno zeleno.
Drekec mi kar ne da miru, saj ker je dojena ima bolj tekočo blato in tega sem se navadila, smo bili na pediatiriji pa so bili vsi izvidi in tudi blato so rekli da je tako kot mora biti. Zdaj pa ta zelena barva!

clock-img

05.10.2006, 08:57

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mislim, da ni panike. Nekateri pravijo, da je blato zeleno ob krčih ali pa ker spije preveč prednjega, vodenega mleka. Moja dva sta oba imela kdaj zeleno blato, pa nikoli krčev, redila sta se pa tudi super, oz. tamali se šeuser posted image , tako da mislim, da tudi ne spije preveč prednjega mleka (sploh ne vem, kaj naj bi bilo to "preveč" - pač ga je, kolikor ga jeuser posted image ). Bi rekla, da je bolj povezava s tem, kaj ti ješ. Kajetan je imel ravno prejšnji teden nekajkrat zelen kakec in če dobro pomislim, sem jedla ogromne količine zelene solate.

clock-img

05.10.2006, 09:27

clock-img

pikicaa

pencil-img

2842

Naša ima tudi skoraj vedno zeleno blato. Pravijo, da je to zaradi krčkov in vetrov. Drugače pa zeleno postane tudi, če je že nekaj časa kar je bila nazadnje previta.

_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

clock-img

05.10.2006, 10:01

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

v moji knjigi o negi pa piše, da imajo zeleneo blato takrat, ko ima mati veliko mleka...user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2006, 10:15

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

moje izkusnje - zelen kakec je od: nerazvitega creva, viroze, prevec pojedenega zraka, cudne prehrane mame

clock-img

05.10.2006, 10:42

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Naš ga ima ko ga kej zvija al pa sem jaz kaj čudnega pojedla, baje pa je to normalno, tako da nič se sekirat

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

05.10.2006, 13:00

clock-img

bebi

pencil-img

319

Pri nas smo se s tem ubadali 14 dni nazaj. Me je tudi ful zaskrbelo. Pediater je rekel, da je to normalno za dojene otroke. Če ni vročine, če je dojenček zadovoljen in napreduje na teži, ni nič narobe, če je blato zeleno. Nisem nič takega pojedla, krčke ima že itak skozi po malem,... no blato je bilo približno en teden v vseh možnih zelenih odtenkih: od temno zelene do skoraj fluorescentne zelene user posted image . Tako da brez skrbi naprej tudi pri vas user posted image .

LP user posted image

_____________________________

2006
2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem