cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zelenjavni vrt na balkonu

clock-img

21.05.2012, 10:59

clock-img

livia

pencil-img

2395

Za drugo leto razmišljam, da bi na balkonu vzgajala začimbe, solato, paradižnik, bučke, kumare, redkvice,...
Tega ne bi rada imela v koritih, ker jih bo preveč in ni lično, ampak iščem kako večjo posodo, recimo meter x meter.
Kdo ve kje se kaj takega nabavi?

clock-img

21.05.2012, 11:59

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Jaz imam zelenjavni vrt na terasi letos prvič, v loncih- so vsi iste barve, usklajeni- vrtnice so že v razcvetu, jagode že rdeče, maline in borovnice cvetijo, solato smo včeraj prvič jedli, redkvice zobamo že dolgo, paprika se pripravlja na cvetenje,... ja, tako pestro je na našem vrtu!:)

Imamo skoraj vse- češnje, mandarine, fige, rože, zelenjavo, maline-borovnice-kosmulje- robide, dišavnice, sivko,... Zelo je lepo in omamno dišiii!

Zakaj ne bi česa zasadila že letos?
Jaz sem iz radovednosti posadila vrtnice v lonce, zdaj pa je že vse v zelenem. Kar ne neham.

No, spraševala si o loncih...
te, kot ti iščeš, imam jaz samo dvoje- za paradižnik in solato. So plastični, mislim, da sem jih kupila v Baumaxu(ne vem, katera znamka so).
Večino loncev imam Elho, da imam usklajeno- da je vrt tudi lep.

Če imaš kakšno vprašanje, me lahko kontaktiraš na ZS.
Mislim, da imam zdaj že malo izkušenj.user posted image

clock-img

21.05.2012, 12:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.05.2012, 13:04

clock-img

Anonimen

gredico? js mam vse sicer na njivi že drugo leto, za na balkon bi ti mogoče mož lahko naredu gredico, al pa mau na bolhi poglej zihr je kej tazga. sicer pa, kumarce maš komot v koritih, paradajzke tudi. pomoje res najboljš da si daš kr narest, to bi blo čist pocen. js mam baziliko sivko meto itd vse po teglcih. iz kje pa si, mogoče ti lh kako pomagam, najdem nekoga da ti po tvojim merah nardi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem