cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zelenjavne kašice

clock-img

14.05.2010, 16:07

clock-img

vanja_1

pencil-img

20

Pozdravljene

Mi lahko katera pove kako ste pogrevale kupljene zelenjavne kašice, če ste bile z otročičkom zunaj?

lp,

Vanja

clock-img

14.05.2010, 16:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.05.2010, 19:01

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Nisem pogrevala. Saj mu nič ne bo, če enkrat ne pogreješ. Saj mrzle glih tudi niso, so nekako sobne temperature, kar ni problema

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.5.2010 19:03:15 >

clock-img

14.05.2010, 22:15

clock-img

alexjera

pencil-img

125

Naša zelenjavnih ni marala, sadnih nisem pogrevala.

Če sem želela topel obrok, sem v gostilni nafehtala vodo za čaj in naredila žitno kašo.

clock-img

15.05.2010, 12:15

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js pa jih nikol ne pogrevam..tudi ko sem doma

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

15.05.2010, 12:37

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

IZVIRNO SPOROČILO: vanja_1

Pozdravljene

Mi lahko katera pove kako ste pogrevale kupljene zelenjavne kašice, če ste bile z otročičkom zunaj?

lp,

Vanja

Naš ma te kašice ful rad in jih prakticiramo kadar kam gremo. Jst grem v bife in prosim, če mi lahko pogreje v mikrovalovki. Tko je najlažje. Če pa nima mikrovalovke, pa prosim za krop in dam za en cajt v krop. Tko je najlažje. Al pa če maš blizu kakšno menzo (varjanta spar, al pa mercator), majo ponovadi eno mikrovalovko za uporabo strank in lahko tam pogreješ. Jst mu zelenjavne vedno pogrevam - tud jst ne maram jest mrzle pašte al pa riža...

clock-img

15.05.2010, 13:18

clock-img

daisyb

pencil-img

419

jaz tud nisem nikoli zelenjavnih kasic nosila s sabo in pogrevala, ker teh kasic ni maral (le vcasih sem jih mal zmesala z domaco hrano..ma se to ni maral vedno)....s sabo sem nosila frutke in sadje...pa domace minestrce.....prej sem jo fajn pogrela in je bla vedno dovolj topla za obrok...shranjevala pa sem v aventovih lonckih.

clock-img

17.05.2010, 12:03

clock-img

vanja_1

pencil-img

20

Hvala vsem za odgovore. Moja je kupljene zelenjavne kašice, tako da jih bom uporabljala takrat ko naju ne bo doma. Dale ste mi odlično predloge...tako da ne bova imeli težav.

lp

Vanja

clock-img

17.05.2010, 22:04

clock-img

tulipancica

pencil-img

26

V Chiccotu prodajajo termovsko za kašice. Notri sta dve posodici (ena posodica - 200 oz 250ml) in hrana drži 5 ur. Lahko pa naliješ v eno vročo vodo, v drugo hrano in bo toplo še dlje. Super je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem