cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zdravstvena kartica

clock-img

04.11.2005, 08:41

clock-img

chips

pencil-img

758

Imam eno vprašaje,in sicer:V četrtek pred prazniki  sem imela pregled pri osebnem zdr.. in mi zdr. katrica ni delala,zato sem si morala it delati novo,na to je treba čakati približno 14 dni,med tem časom em pa dobila na ZZZS in VZAJEMNI potrdila o veljavnosti zavarovanja.Ampak potem v petek sem imala G. in mi je med. sestra rekla da za v bolnico pa ne bodo veljala ta potrdila ,ampak kartica.Kako jo naj dobim če še ni gotova.Saj to je nadomestilo kartice za ta čas dokler ne dobim nove ,saj tako piše na potrdilu.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

04.11.2005, 09:08

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

Če nimaš kartice, veljajo potrdila. Potrdila so namesto kartice, veljajo enako in so te dolžni sprejeti povsod.
Mogoče je mislila, da če bo potrdilo preteklo, bo veljala edino kartica.
Ne obremenjuj se. Potrdila veljajo.

clock-img

04.11.2005, 09:16

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Tako kot je reka Hubabuba-ne obremenjuj se še s tem-to je isto kot kartica!Mogoče ti je hotela kaj drugega povedat pa se nista zastople.Pa mislim da jo boš prej dobila mi smo jo za Lana dobili v 1 tednu, če ne pa vprašaj če jo lahko kr sama prideš iskat ker se ti mudi.Reč da jo nujno rabiš.

clock-img

04.11.2005, 09:24

clock-img

Anonimen

Potrdilo sigurno velja, saj piše na njem, do kdaj nadomešča kartico. Spodaj imaš prav datum zapisan. Do takrat boš pa sigurno že kartico prejela. Jaz sem jo dobila nekje v enem tednu do 14 dni. Ne vem točno povedat, ker je tudi nisem takoj prevzela na pošti. Lahko, da so jo poslali že po enem tednu, pa sem jo malo kasneje dvignila.

clock-img

04.11.2005, 09:55

clock-img

chips

pencil-img

758

Hvala,ja datum je pa do 18.11.
Do takrat bo pa že prišla.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

06.11.2005, 20:17

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

V porodnišnici te morajo sprejet tudi če nimaš k od kartice ali p od potrdila. Porod je nujna stvar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem