cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zdaj so po celem telesu

clock-img

31.10.2005, 20:45

clock-img

čaki

pencil-img

1009

že dopoldne sem pisala da ima tamala pikice po trebuhu. zdaj jih ma pa čist povsod že ,sam po obrazu ne. a je mogoče spet 5 bolezen? kolkrat se ta lohk ponovi? drgač nima vročine ,sam z nosa ji teče.
kje bi lohk kaj o rdečkah alpa ošpicah prebrala? neki sem brskala pa ne najdem

clock-img

31.10.2005, 20:47

clock-img

Anonimen

Koliko pa je stara?

clock-img

31.10.2005, 20:54

clock-img

čaki

pencil-img

1009

eno leto. norice niso lohk so ošpice alpa rdečke. nimam pojma. a je za zdravnika?

clock-img

31.10.2005, 20:59

clock-img

Anonimen

Kako pa veš, da niso norice? Norice so taki vodeni mehurčki, vsaj sem in tja je kakšen tak. Edino če je še prezgodaj, pa bodo šele postale vodene. Če ima danes prvi dan pike, bi jaz jutri šla, če jih bo imela še. Ker po enem dnevu postanejo bolj izrazite in zdravnik bolje lahko presodi, za kaj gre. Sicer pa norice so najprej po trupu.

clock-img

31.10.2005, 21:00

clock-img

Anonimen

Proti ošpicam in rdečkam so pa otroci cepljeni, res pa ne vem, kdaj. Poglej v knjižico, če je že bila cepljena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem