cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zbirka pesmic

clock-img

20.09.2012, 13:48

clock-img

veselje

pencil-img

5

Ojla.
Rabim pomoč. Vem, da je bila ena zelo pridna uporabnica, ki je zbrala otroške pesmice (mislim, da sta dve zbirki). Posvetila ju je svojima otrokoma, vendar jih ne najdem. Je pa že nekaj let nazaj. Zelo bi bila hvaležna, če mi lahko pomagate.

Hvala in lep dan vam želim.

clock-img

20.09.2012, 13:59

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

to sem jaz user posted image

grem iskat, če najdem tukaj, kje je to, če niso že zbrisali user posted image

clock-img

20.09.2012, 14:11

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Evo, tukaj je link to te teme, kjer najdeš oba dela, komentarje....:

http://www.ringaraja.net/forum/Podarjam_vam_pesmarico_%2B_2_nova_dela/m_2451912/tm.htm

Madona, ko sem iskala ta link, sem videla so na arnesu tudi user posted image , vendar sta tam samo dva dela, na zgornjem linku pa imaš vse štiri.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 20.9.2012 14:15:28 >

clock-img

21.09.2012, 08:25

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Paštetka! Da se ti zahvalim tukaj in zdaj! Smo predelali te pesmice, naprej in nazaj, znova in znova, tamala je seboj v vrtec nosila enkrat prvi, enkrat drugi del (pa še Maša ji je ime ;)) Hvala stokrat, miljonkrat, bravo in vsa pohvala za izdelke!

clock-img

28.09.2012, 14:34

clock-img

veselje

pencil-img

5

Najlepša hvala. Točno to sem iskala. Cenim tvoj trud in čas, ki si ga vložila v te zbirke. Še enkrat hvala. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem