cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zavračanje dojenja-6,5 m

clock-img

12.12.2008, 09:55

clock-img

maychi17

pencil-img

18

Moja hčerkica je stara 6,5 m in je ob GH, ki jo pridno je že mesec in pol, polno dojena. Je pa sedaj začela zavračati dojenje oz. se zelo malo doji. Ker se bojim, da bo popolnoma prenehala jest pri meni, vas prosim za nasvet.

clock-img

12.12.2008, 12:35

clock-img

evi28

pencil-img

253

Jaz mislim, da če ti še nebi rada nehala dojit, jo pač pristavljaj še naprej. Lahko, da ima trenutno samo kako fazo, sploh če ji je GH zelo zalavfala.
Pri nas je imela eno tako obdobje pred kratkim, ko skoraj nič ni hotela zizat, zdaj pa spet normalno naprej. Meni se je zdelo, da mleka skoraj ni več, ko je pa spet hotela malo več se dojit, se je pa količina mleka v 1-2 dnevih povečala nazaj.
Če pa tvojo user posted image slučajno matrajo zobeki, je pa tud to lahko razlog za zmanjšano dojenje, ker jih takrat boli in se težje dojijo.
Kar pristavljaj še naprej user posted image .

clock-img

12.12.2008, 17:57

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

po moje zavrača mleko, ne dojenje samo.

Pri nas je trenutno tako... samega mleka ne spije niti deci na dan, zato ga skreivam v GH (v špinačo in krompir, v sadno kašo, rižek zvečer...). Baje veliko otrok zavrača mleko, ko poskusijo GH, ker jim je boljša. Potrudi se, da ga bo vsaj pri crkljanju malo spila. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem