cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zavarovalnica vzajemna

clock-img

01.02.2013, 16:25

clock-img

roža03

pencil-img

114

pozdravljene..od meseca oktobra sem brez zaposlitve in prijavljena na zavodu za zap.ter prejemnica socialne pomoči..ker nisem vedela da ti ob prejemanju soc.pomoči ni treba plačevati položic za dodatno zav.me zanima da ko bom nesla na zavarovalnico odločbo od socialne če bom plačila dobila vrnjena za nazaj???

clock-img

04.02.2013, 09:44

clock-img

razglednica

pencil-img

252

meni se zdi da moraš plačati dodatno zavarovanje, čeprav si prejemnica socialne pomoči, saj zato tudi dobiš socialno pomoč!!!
lp

mislim da imam prav

clock-img

04.02.2013, 10:39

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: roža03

pozdravljene..od meseca oktobra sem brez zaposlitve in prijavljena na zavodu za zap.ter prejemnica socialne pomoči..ker nisem vedela da ti ob prejemanju soc.pomoči ni treba plačevati položic za dodatno zav.me zanima da ko bom nesla na zavarovalnico odločbo od socialne če bom plačila dobila vrnjena za nazaj???

Ne vem ali ti bodo vrnili, ali pa ti bodo "poračunali" kasneje, ko več ne boš prejemnica socialne pomoči......

Na Vzajemni boš dobila najbolj točno informacijo......

clock-img

04.02.2013, 10:55

clock-img

Penny

pencil-img

798

Na Adriatiku ti v roku enega tedna vrnejo denar na TRR. Samo odločbo o prejemanju socialne pomoči jim neseš, oni si jo sfotokopirajo, en obrazec se še izpolni tam in ti potem zadeva miruje do izteka odločbe. Če dobiš novo odločbo (podaljšanje socialne), samo pošlješ kopijo spet na zavarovalnico, sicer pa pač položnice plačuješ dalje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem