cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zaton holiday village

clock-img

05.03.2006, 20:00

clock-img

mateja 26

pencil-img

282

A je kdo bil tam?Kako je bilo?

lp
mateja

clock-img

05.03.2006, 20:07

clock-img

mateja 26

pencil-img

282

Ali pa kje drugje okoli Zadra?

clock-img

05.03.2006, 20:16

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Oj, mi smo bili blizu Zatona in smo se šli nekajkrat kopat tudi v Zaton. Sence dovolj, plaža primerna tudi za majhne otroke (drobni kamenčki). Z vodo je pa tako: Po približno100 metrih konkretnega sprehoda proti odprtemu morju pride voda do kolen. Po 2. metrih je do podpazduhe, po nadaljnjih 2. metrih pa nekje do gležnjev. No dolžina v metrih verjetno ni prava, ampak opis bo pa kar držal. user posted image
Za otročke je fantastično, je pa kar precejšnja gneča. Kakšni so pa apartmaji oziroma ponudba prav v naselju pa ne bi vedela.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

05.03.2006, 21:14

clock-img

superfly

pencil-img

186

Mi smo bili tam pred parimi leti v kampu. Vse ok, zelo lepo urejeno, čisto in vzdrževano. ampak, preveč umetno, nagužvano in rompompom. Na plaži je skoz nek cirkus pa res fuuuuuul gužva. Jaz sem bolj za umirjen dopust in mi tam ni bilo všeč. Predvsem pa ne gužva. Odvisno od tega kakšen dopust si želiš. Aja, pa mislim da je bilo kar precej drago.

lps

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem