cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zasaditev steklene buče

clock-img

20.09.2006, 12:28

clock-img

muška

pencil-img

3223

Oj
imam precej veliko stekleno bučo(prej je bila luč na hodniku, ampak je odslužila), ki mi jo je škoda vrečt stran. Kar nekaj časa nazaj sem nekje, videla en tako ful luškan "rastlinjakec" v stekleni buči in seveda bi to rada kopirala!

Zdaj me pa zanima, če katera ve, kakšna sorta rožic bi pasala  vanjo! Verjetno ne sme bit hitro rastna, pa sorte se morajo vsaj malo ujemat med sabo,...to so moje ugotovitve user posted image

zanima me tudi, če ima morda kakšna kak podtaknjenec, ki mi bi ga bila pripravljena odstopit user posted image

Hvala za nasvete

clock-img

20.09.2006, 20:48

clock-img

sato

pencil-img

249

Jaz pa tuhtam če so "steklene buče" kaka nova sorta buč user posted image  user posted image  user posted image  ( ko sem brala naslov).
Po moje bi v tako bučko pasal kak bršljan, pa družinska sreča, vmes pa kaj malo višje rastočega, da ne bo vse pri tleh- v cvetličarnah imajo običajno tiste mini zelene-necvetoče rožice). Ali pa različne male kaktuse, vmes pa pesek, pa kak malo večji kamen...
Se ne spoznam na imena rožic, zato bolj ne znam pomagati.

clock-img

21.09.2006, 13:59

clock-img

iva01

pencil-img

961

Jst mam tud takšno veliko stekleno bučo (25 literska), pa sem notr posadila kaktuse.

clock-img

23.09.2006, 08:26

clock-img

žužu

pencil-img

620

v buči ti bodo rasle rože, ki potrebujejo dosti vlage. ne pa dajati tistih rož, ki se jih zaliva v podstavku: hišna sreča, vijolica...
jaz imam v buči zelene rastline.
če boš noter nasadila kaktuse, potresi čez zemljo pisane kamenčke, ful lepo izgleda.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem