cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zaprtje

clock-img

12.11.2005, 11:37

clock-img

Anonimen

Dva meseca po porodu imam strašne težave z zaprtjem. Takoj po porodu sem bila zaradi nekih komplikacij en mesec na antibiotikih, in takrat sem imela konstantno drisko. Potem se je situacija obrnila, in zdaj je vedno slabše. Zaradi napenjanja mi je koža ob anusu počila in se noče nikakor zacelit. Pijem vsaj 3 do 4 l vode na dan, pojem po dva obroka otrobov, laneno seme, jabolka ... Nič mi ne pomaga. Ne vem kaj naj še naredim, odvajalnih tablet si ne upam jemat, ker polno dojim. Je pa vse to nastalo po porodu. Pred nosečnotjo in med njo nisem imela čisto nobenih težav. Bi to lahko nastalo tudi zaradi rezanja presredka?

clock-img

12.11.2005, 12:09

clock-img

alfa

pencil-img

153

Jaz sem imela težave med nosečnostjo pa sem najprej prakticirala na vsake par dni po liter donata (sobna temperatura, naj malo stoji odprt, da ni toliko mehurčkov), kasneje pa sem vsako jutro na tešče spila eno šumečo magnezijevo tableto in čez dan po malem jedla polnozrnate prepečence z vlakninami (tisti od Barile) ali polnozrnati kruh in nisem imela več težav.
Pomagajo tudi suhe slive pa tudi radič spodbudi prebavo.
Upam, da ti bo kaj prav prišlo.

LP

clock-img

12.11.2005, 12:20

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Postan Donat, grozdje, kivi, kaki

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

12.11.2005, 16:50

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Proti zaprtju pomaga tudi laneno seme - dve žlici ga pojej s kakšnim sokom ali jogurtom. Ranico na anusu pa boš najlažje pozdravila s praško pasto (kupiš v lekarni). To mazilo je itak fajn imeti doma za otročkovo ritko, če je vneta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem