cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zanositev z virusom?

clock-img

12.02.2019, 17:23

clock-img

Anonimen

vljo! imam virus mononukliozo pri kateri imam povecano vranico in jetra prav tako je ta virus nalezljiv in sem tudi slabotna. ker je ta virus lahko v telesu tudi do pou leta in z mojim bodocim mozam razmisljava da bi razsirila druzino me zanima ali je ta virus zdaj v “napoto” in ni pametno zanositi pou leta ali mislite da vseeno po parih mesecih ko bo ta virus ze malo iznicen lahko. Hvala vsm k boste odogovrile.

clock-img

16.02.2019, 22:48

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

403

Za to vprašanje je najboljše, da se obrneš na svojega osebnega zdravnika ali ginekologa, ki najbolje poznata tvoje telo in možnosti.
Na forumu ti sicer lahko odgovorijo tiste, ki imajo podobne izkušnje vendar je vsako telo drugačno in se ne splača tvegat.
Želim ti čim prejšnjo ozdravitev in upam, da nam v kakšnem drugem forumu sporočiš veselo novico o nosečnosti user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem