cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zanositev po histeroskopije

clock-img

26.04.2017, 18:57

clock-img

clementina

pencil-img

5

Zdravo sem nova na tem forumu in se mi zdi da da se v tej temi še najbolj dogaja in zato pišem tukaj.user posted image upam da me ne bodo prestavili...

Do sedaj imela dva spontana splava do 7 tedna, kjer so mi nato odkrili pregrado in upamo, da je to krivo.
Histeroskopsko operacijo imela 12.4.2017 in sedaj čakamo da dobim prvo mestruacijouser posted image in pol gremo hopa cupa.user posted image

Zanimajo me vaše izkušnje, mogoče katera, ki je v pričakovanju je imela podobno situacijo in me zanima kdaj je uspela videt user posted image user posted image ?

Hvala že vnaprej usem in upam da bomo tudi mi kmalu pričakovaliuser posted image

clock-img

04.05.2017, 09:02

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Živjo.

Meni so lani marca odstranili dobre 2cm veliko pregrado. Junija sem zagledala dve črtici.

Srečno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem