cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zanositev po hSG-ju

clock-img

04.03.2008, 19:47

clock-img

Anonimen

Pozdravljene, nekaj me zanima in vem, da mi boste z nasveti in informacijami zelo pomagale.
Prejšnji teden sem imela HSG (jajcevodi so prehodni, matrnica je tudi vredu). Ko mi je G delal UZ mi je rekel, da vidi na desnem jajčniku folikle in da bo čas ovulacije. Se pravi, da je treba user posted image . Zanima me, po kolikih dneh od HSGja imaš lahko spolne odnose in kdaj lahko zanosiš? Lahko normalno delava na user posted image ? Tiste, ki ste imele HSG in že imate user posted image ... po kolikem času ste potem zanosile?
Vem, da smo ženske različne, ampak saj veste... radovednostuser posted image . Hvala punce za odgovore, naj jih bo čimvečuser posted image

clock-img

04.03.2008, 20:06

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Meni so rekli, da ni potrebno nič čakati, mogoče par dni, da se vse umiri in ne pride do vnetij. Imam pa tudi jaz vse izvide od HSG-ja v redu, ampak je pa pri meni problem sindrom PCO, da ne zanosim.
Mogoče ti bo še katera povedal, napisala svojo izkušnjo. Pa srečno!

clock-img

04.03.2008, 22:29

clock-img

vesel

pencil-img

770

jaz sem isto imela hsg-in so mi dali najprej antibiotik proti vnetju. In normalno sem lahko mela spolne odnose po 4 dneh! LP

clock-img

05.03.2008, 07:28

clock-img

kalaxy

pencil-img

203

Jaz sem imela spolni odnos takoj po HSG-ju, ko sem nehala krvavet in takoj sem zanosila.
Ginekolog je rekel, da je možnost zanositve po tej preiskavi zelo velika.

clock-img

05.03.2008, 10:27

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Jaz sem imela spolni odnos takoj po HSG-ju, ko sem nehala krvavet in takoj sem zanosila.

Tudi jaz user posted image user posted image user posted image . Mi je pa G na LJ kliniki rekel, da naj v istem ciklusu ne bi zanosila, ampak midva sva vseeno user posted image . Rezultat sedaj pridno pančka na kavču. user posted image

clock-img

05.03.2008, 12:28

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Dvakrat sem bila na HSG in obakrat imela samo še eno user posted image . Rezultat 2 sinčka, eden star 11 let, drugi 2 meseca.user posted image  user posted image  sem lahko začela en teden po HSG, tako je rekel G.
LP

lana38

clock-img

05.03.2008, 14:19

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

user posted image lahko brez problema po HSG.
Mi smo user posted image takoj v naslednjem krogu user posted image in imamo doma sedaj 2,5m starega polhka! user posted image
Imam pa tudi jaz PCO in zelo neredne in dolge cikle...tako da res zavisi od zenske do zenske.
Pa srecno!!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

clock-img

05.03.2008, 14:46

clock-img

smetanca

pencil-img

14

tudi jaz sem bila na HSG-ju - v Ljubljani. Meni so rekli da v istem ciklusu kot sem imela pregled ne smem zanosit. Baje da zaradi sevanja???
Sicer ima pa verjetno vsak ''dohtar'' svoj prav.

LP

clock-img

05.03.2008, 19:36

clock-img

Hator

pencil-img

756

Jaz sem imela tudi 14 dni nazaj hsg, jajcevodi so prehodni, maternica vse bp.
G. ni nič rekel, da naj ne bi user posted image
Nekje sem sicer prebrala, da ni dobro, prva dva dni me je tudi še precej bolelo, potem sva pa vseeno. Sicer bolj malo, ampak bilo pa je, tako da upamo na user posted image
Sicer pa začnem nasl. mesec s klomifenom.

clock-img

06.03.2008, 10:25

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

HSG in Laparo sem imela marca zanosila pa sem konec oktobra, pa čeprav je bil izvid OK.

Tudi meni so dejali da je velika verjetnost da bom takoj zanosila. Pa so sledili meseci solza in žalosti.

Upam, da boš ti kmalu zagledala magični črtici...

LP

clock-img

03.12.2019, 11:16

clock-img

Anonimen

En lep pozdrav želim vsem. Na to temo že dolgo ni bilo nič napisanega, pa vendarle upam, da se bo sedaj katera ob njo malce "spotaknila"..Jaz sem včeraj opravila hsg, zdaj pa že komaj čakam, da vidim, če bom morebiti tudi jaz srečnica, ki bo zanosila po tej preiskavi. Zame je drugače vse to novo, otrok še nimam, na tem pa delava že eno leto. Zelo si želim naravne zanositve, upam, da mi ne bo treba skozi težke izkušnje. Drugače pa kapo dol vsem ženskam, ki se borite in ostajate pozitivne ne glede na karkoli. Iz lastne kože vem, da je zelo težko ostati pozitiven in da se hitro zapade v dolgotrajno slabo voljo. Če je še kakšna, ki bi delila svoje izkušnje, dobrodošla. Včasih je lažje, če poveš nekomu, ki to tudi sam doživlja. Ima katera kakšne sveže izkušnje, da ji je hsg preiskava pomagala pri zanositvi?Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem