cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zamudila cepljenje

clock-img

07.07.2011, 15:51

clock-img

0509d

pencil-img

42

Pri sisitematskem pregledu za vstop v 1. razred so mojo punčko cepili. So nam rekli, da moramo naslednjič pridet čez 6 tednov, ker smo imeli zadnje čase kar nekaj težav sem na cepljenje pozabila. Zdaj v soboto gremo na dopust in bi jo cepile, ko pridemo nazaj. Je kaj narobe, ker smo zamudili cepljenje?
Če dobro vem so jo cepili proti ošpicam ( druga doza ), da zdaj pa naj bi se proti hepatitisu.

hvala :-)

clock-img

07.07.2011, 17:10

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

po moje ni panike. naša je bal cepljena za hepatitis ko je bal cca 6 mesecev stara, tako da po moje lahko pri vas kaka mesec počaka (aka ni neke starostne meje ko se odločiš cepit hepatitis).

clock-img

07.07.2011, 22:12

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

meni so rekli, da važno da do šole to zrihtate, teden gor al dol...lep dopust

clock-img

07.07.2011, 22:27

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Je bila prvič 2x cepljena? Poleg ošpic tudi 1. doza hepatitisa?

Ponekod na prvem sistematskem cepijo samo proti hepatitisu, po 6 tednih pa 2x.

So namreč 3 doze in je določen časovni razpon, ki ga je potrebno ujet, drugače ni zaščite. Pred vstopom v šolo dobijo 2 dozi, tretjo pa v 1. razredu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

08.07.2011, 11:28

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Se strinjam z bubi.

Jaz bi na tvojem mestu poklicala v ZD.

clock-img

08.07.2011, 12:55

clock-img

Janyna

pencil-img

387

Tudi mi smo zamudili cepljenje (1. zato ker je bil otrok bolan, 2. zato, ker se nismo mogli logistično zment, potem smo pa pozabili). Dobili smo ponovno vabilo par mescev kasneje, šli cepit in nič ni bilo narobe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem