cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zamija

clock-img

10.03.2006, 10:00

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

doma imam zamijo in je zaenkrat še zelo lepa, vendar včeraj sem odstranila en stebelček ker je skoraj stran padel. Ko sem pogledala je bilo prizemlji kot da bi hotel odgniti. Odstranila sem ga in dala v vodo (če bi po kakšnem naključju naredil koreninice).

Kako ve skrbite zanjouser posted image

Jo bom dala v album da si jo pogledate

clock-img

10.03.2006, 10:13

clock-img

Anonimen

Mi jo imamo tudi v službi. Moja mama je cvetličarka in ti sporoča, da jo preveč zalivaš. Tako rožo moraš zaliti samo enkrat na mesec. Preveč si jo zalivala in je začela gniti.

clock-img

10.03.2006, 10:19

clock-img

cicido

pencil-img

302

Jest jo imam na kotni polici, zalijem jo enkrat na mesec in mi zelo lepo uspeva. Se mi zdi zelo lepa roza in manj skrbis zanjo, lepsa je.

clock-img

10.03.2006, 10:33

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

No ravno sem opazila da so se na steblih pojavile temne oz. črne lise verjetno je posledica prevelikega zalivanja. No zdaj jo sploh nam zalivala preveč. 

clock-img

10.03.2006, 17:01

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

Kako moram narediti njen podtaknjenecuser posted image Aali lahko kar celo steblo (zraven je čisto majhna korenina) dam v vodo, ali samo vzamem njen vršiček in dam v vodo user posted image

clock-img

11.03.2006, 18:09

clock-img

Anonimen

Preveč si jo zalivala hkrati pa je na preveč temnem in premrzlem mestu (za tako količino vode, kot si ji jo dala).
Najbolje je, da jo presadiš, potem pa zaliješ s katerim od pripravkov, ki omilijo gnitje korenin - vprašaj tam, kjer to prodajajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem