cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

založba grahovac

clock-img

31.12.2005, 14:48

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

meni so njihove knjigice zelo všeč, predvsem ilustracije in kar se mi tudi zelo dopade: niso tako drage, da ne bi mogla kdaj pa kdaj katere kupit.
evo: njihova stran: http://www.zalozba-grahovac.com/lisica_pripoveduje.html 
me pa zanima - ker na strani nič ne piše, če se da te knjižice kupiti direktno od te založe -  ali kje jih imajo stalno v sortimentu. ker sem namreč enkrat ob priliki kupila v tušu, pol pa sem iskala še kje drgje, pa nisem našla. tud v knjigarni ne.
mi je pa moja mami za božič - za hčerko nekje najdla (mislim da je rekla v sparu) - v božični ponudbi, eno tako knjižico, ki je pravljica s puzli. pa me zanima, kje se te knjižice še dajo dobit, glede na to, da je božič že mimo in tega v sparu najbrž skoz ne bojo imeli, sploh ne po tako dostopni ceni.. pa me tiskarski škrat tudi ne moti (saj je razumljivo, da ne more bit vse 100% prav, če tiskajo na kitajskem...)
.
Lp

clock-img

12.01.2006, 18:54

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Njihove knjigice sem videla v knjigarni v BTC-ju v hali A. V kletni etaži je ena knjigarna, ki ima na splošno zelo poceni knjige.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem