cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zaletavanje mleka pomoc cimprej prosim

clock-img

17.01.2008, 15:47

clock-img

Maša

pencil-img

348

zdele me je skoraj kap, ker se je mojemu angelcku tako zaletel mlek med dojenjem ,da je komi ampak res komi prisel do sape! A ima katera podobne tezave...zdaj me je prav strah ponovno dojiti ker se mu skos zaletava! kaj ce se zadusi....vem da se slisi panicno ampak zdele je kar rabo nekaj casa da je prisel do sape!

clock-img

17.01.2008, 15:48

clock-img

Maša

pencil-img

348

aja...kako naj ga takrat dvigem...zlo visoko gor al kaj....oh se zdej se tresem

clock-img

17.01.2008, 15:52

clock-img

Anonimen

Vem kako je to, naši se je tudi pogosto zaletelo.  Jaz sem jo dvignila in rahlo po hrbtu potrepljala, če je hudo, pa ga obrni na trebušček in ga po hrbtu potrepljaj. Bo minilo, sčasoma.
Naši se je tudi GH pogosto zaletela, tudi nič kaj prijetno. user posted image  Sem jo velikrat na trebuh obračala. user posted image
V glavnem počasi naj jé, vsake tolko ga umakni, da zadiha, kakega pametnejšega nasveta nimam.

clock-img

17.01.2008, 15:55

clock-img

Maša

pencil-img

348

hvala...ja upam da bo minilo....

clock-img

18.01.2008, 07:12

clock-img

sanosan

pencil-img

409

Moji hčerki se je tudi dostikrat zaletelo, ko sma se dojile, največkrat takrat, ko je prišlo do izcejalnega rerleksa in je mleko začelo špricat. Takrat sem jo samo dvignila na ramo in, tako kot je napisala hothien, potrepljala po hrbtu. Sčasoma se bo naučil požirat in dihat hkrati, do takrat pa vama želim čim manj zapletov.

lp

clock-img

18.01.2008, 09:13

clock-img

Anonimen

Če pa pride do izcejalnega refleksa pa user posted image odstaviš in pritisneš  prstom na bradavico, kot na gumb. Kadar meni iz 2. dojke teče vedno pomaga pritisk. Prav magični gumbek je to.....tko pravi tudi oči, ampak v drugih primerih user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem