ne čist nič ne uporabljam... nevem meni se ze itk mesa od tega ker nevem kaj za boga bi tole bilo, pa ne sam z njim z nobenim.:(
Ali se samozadovoljuješ in če ja, na kaj oz. na koga takrat misliš? Mogoče bi te to pripeljalo do odgovora... ni treba tu pisat, če ti je nerodno, glavno da ti veš. Če se samozadovoljuješ, če te je že v življenju kdaj kaj vzburilo, potem nisi frigidna, ampak te nekaj drži nazaj, da bi se prepustila in moraš samo ugotovit, kaj.
Razumem moža, tudi sama si ne bi želela seksat z nekom, ki mu ni do tega.
Glede zakona brez seksa - verjetno jih je več kot mislimo;). Če se oba strinjata, ni s tem nič narobe, je pa vseeno škoda, ker bo on ostal nepotešen, ti pa ne boš nikoli ugotovila, v čem je problem in ga rešila. Spolnost je namreč lahko ena res lepa stvar... Sama pa ne bi mogla bit dolgoročno v zakonu/partnerstvu brez seksa, pa kolikor vem, tudi on ne. Se nama je obema že pošteno mešalo, ko nisva smela:D.
Če misliš, da je telesno, potem magari zamenjaj os. zdravnika, če pri tej nisi sproščena - to itak ni dobro, da imaš os. zdr., ki se ji bojiš povedat po pravici, ne samo za to reč, za vse. Za marsikatero stvari bi si morda želela, da je mama ne izve, dokler ti nisi pripravljena, tako da če ne zaupaš zdravnici, jo zamenjaj.
lili, v meni ti libido sicer lahko pade, ker je pač sestava hormonov drugačna, vendar ni nujno na nuli;). POznam precej ljudi, ki so se našli kasneje in so se obnašali kot najstniki:D. Sicer pa njen partner nič ne govori, da bi jo zato zapustil:). Po moje so punce razumele to kot da bi se zmenila, da ne bi več seksala - če bi na to pristale - na to pa verjetno večina ne bi pristala... Nekateri se pa tudi zmenijo, da imajo ljudi za seks za zraven, pravo razmerje pa v partnerstvu, vse je ok, če je vsem ok (in niso mladoletni, živali itd...:).
Mislim, da je boljše kot da se vdata v usodo to, da poizkuša najt razlog - če ji z nobenim še ni bilo do spolnosti, potem verjetno ni razlog v njem oz. da ji prav on ne bi bil všeč.