cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zaključni izleti z vrtcem

clock-img

29.01.2012, 17:09

clock-img

tekač

pencil-img

13

imate kakšen predlog za izlete z vrtcem za otroke 3-4 leta?

clock-img

29.01.2012, 17:58

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Vožnja z vlakom, kakšen mini zoo kje v bližini

clock-img

29.01.2012, 21:24

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Tudi jaz sem v čakalni listi za predlogeuser posted image ...bi samo komentirala, da se tako kot povsod po svetu tudi pri tej zadevi vse vrti okrog denarja in vedno poleg vsega gledamo seveda na zadevo tudi iz finančne plati...ker smo mi iz periferije in imamo do večjih mest nekoliko dlje, nam velikokrat več denarja pobere sama vožnja kot pa razne vztopnice in podobno...Bili smo pa že v Hermanovem brlogu v  Celju, kjer je bilo kar luštno , pa še vožnjo smo imeli zastonj, ker smo šli z vlakom ( predšolci se vozijo zastonj), pa v ljubljanjskem lutkovnem gledališču in z vzpenjačo na gradu, pa v hiši eksperimentov v Ljubljani, pa pri lutkovnem gledališču Kolenc na Vačah smo imeli pastirski dan,izlet z avtobusom v ljubljanjski živalski vrt, obisk drsališča v Celju...to so bili bolj kot ne zaključni izleti ali pa izleti v sklopu decemberskega prazničnega dogajanja...
Drugače pa so luštni tudi vsakdanji izleti, ki si jih mi največ  privoščimo na pomlad ali jesen...Večkrat gremo na obisk k prijateljčkom v sosednjo enoto, ki nam pripravijo kakšno lutkovno predstavo, potem pa imamo skupaj piknik ali pa pogostitev pri njih ( ali pa dobimo mi na obisk njih), gremo na izlet do bližnje lovske koče, imamo tam ogled koče in pogovor z lovcem, daljši sprehod do matične knjižnice, dopoldne v njej in sprehod nazaj, daljši izlet v gore tako da gremo v eno smer peš v drugo pa se peljemo,izlet do najbližjega muzeja ali ogled razstave, daljši sprehod do doma ostarelih in  sadna malica z varovanci, pa enkrat letno na potep k gasilcem, pa k policistom, pa občasno pokukat v bližnjo porodnišnico, pa kar tako spontan sprehod do mestnega parka, kjer nas med objemanjem platan "zasačijo" prijazne cvetličarke in nas povabijo na ogled njihovega vrtnega centra...eh...samo da se dogaja...user posted image

clock-img

29.01.2012, 21:26

clock-img

enea

pencil-img

2440

naši oz. tudi starši, so šli pri 4,5 z avtobusom v Kekčevo deželo,.. tadrugi dvoletniki pa smo šli z vlakom na Most na Soči, en krog z ladjico po jezeru,..user posted image , šli pa smo iz Nove Gorice,..user posted image

clock-img

29.01.2012, 22:09

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Se da tudi bolj poceni priti čez in sicer kakšen lušten izlet s piknikom ipd... Jaz osebno ne maram pretiravanja. Naj bo dostopno vsem, ne pa da jih pol ne gre, ker jim je predraga vstopnina itd.

clock-img

30.01.2012, 10:39

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Zaključni izlet imajo v zadnjih treh letih. Zaključna prireditev je skupaj  s starši.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

30.01.2012, 11:36

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Zakaj samo zadnja tri leta? Mi smo imeli čisto vsako leto zaključek. Kakšno leto organizirata vzgojiteljici, kakšno leto pa se stvar prepusti staršem. Nazadnje smo imeli piknik. Vsak je prinesel nekaj igrač, očetje so prevzeli žar, mame so prinesle kaj sladkega, muzika in narava... super je blo. Pa je blo poceni pa še sproščeno in super!

Samo ideja pač :)

Pozdravček,
borovnička

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem