cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zakaj noče jest?

clock-img

17.05.2005, 16:10

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Mene pa zanima zakaj naša skoraj 5 mesecev (25.5.) stara :roza: noče jest. Je samo 3x na dan, zjutraj okoli 7h, potem okol 2-3h, pol pa šele pred spanjem :zmeden2:. Se dojiva, pa sem misnla, da je zaradi dodajanja, pa sem to ukinla za par dni, pa je isto :zmeden:, če ji ponudim, se obrne stran. Ima pa 63,5cm in 7200g, tko da zalogo ima, verjetno po mamici :)-. Ponoči pa tud 2-3x je, tko kot je prej.

Ima katera podobno izkušnjo?

lp :sloncek:

clock-img

17.05.2005, 17:00

clock-img

leyla

pencil-img

40

Ojla

Tudi pri nama je isto,mislim da poje še manj kot je pri treh mesecih, ne vem kaj jih to piči, se nič ne sekiram,ker dokler je on zadovoljen sem tudi jaz, je pa res malo čudno. Žan je caa. 3krat do 4krat na dan po 150ml in ponoči enkrat. Bo pa 28.5 pet mesecev,težak pa je 7900g in dolg 66cm.

Lep pozdrav

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem