cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zadar

clock-img

09.02.2008, 12:03

clock-img

sonce03

pencil-img

76

ali mi lahko katera da kakšen link od apartajev v zadru oz-v okolici...kakšne so tam plaže,pa mesto...ali je za otročke

clock-img

09.02.2008, 12:14

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Mi smo bili lani v Vrsi-mulo in je blo super. Plaža zelo primerna za otroke, pa še hude gužve ni bilo, ker so še bolj na začetku razvoja turizma. In temu primerno so tud cene-dokaj nizke.
Naš je bil lani star 10 mesecev. Smo bili skupaj s sestro, katere hčerka je isto stara kot moj, bratecpa je leto in pol starejši. In so vsi zelo uživali.

clock-img

09.02.2008, 12:22

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Na tej plaži smo bili mi in je bilo res fino, ker je dovolj sence.
http://www.ljeto.info/images/plaza3.jpg

clock-img

09.02.2008, 12:30

clock-img

sonce03

pencil-img

76

sončnica kaj pa apartmaji v bližini te plaže....ker mamo male otročke bi res radi bili bolj ob morju....pa v mestu se kaj dogajauser posted image

no eden je blizu samo nima klimeuser posted image

clock-img

09.02.2008, 12:49

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Mi smo bili zelo blizu, sam tel. pa žal nimam, pa klima je tud bila v njem. No to je bilo prvi teden, drugi teden smo bili pa v drugem apartmaju, kjer ni bilo klime, smo pa bili v pritličju, tako, da ni bilo prevroče.

clock-img

01.05.2008, 21:37

clock-img

shadzic

pencil-img

1

Pozdravljeni,
primijetio sam da razgovarate o ljetovanju u Vrsima Mulo (Zadarsko područje)
Ukoliko nekoga zanima, imamo apartman koji se iznajmljuje. Sve informacije možete pronaći na web stranici www.ljeto.info .
Kao što je spomenuto, mjesto je idealno za obitelji s malom djecom, jer nema gužve, prometa je vrlo malo, a mjesta za šetnju je napretek.

Pozdrav!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem