cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

za meto

clock-img

17.04.2005, 21:02

clock-img

m21

pencil-img

22

Mogoče sem preveč radovedna, ampak kako je z malim Urbanom od prijateljice? Ne vem zakaj ampak se večkrat spomnim 'nanj', ker imam tudi jaz doma Urbana, ki je nonstop najmanjši in najlažji,... pa vendar zrav in zeeeloo živ.

clock-img

17.04.2005, 22:14

clock-img

Anonimen

Ja, Meta, tudi mene zanima. Upam, da se jih je držala sreča.

clock-img

19.04.2005, 09:47

clock-img

Anonimen

Sva glih včerej govorile. Urbanček se kar dobro drži. Menda je pridobil že pol kile, tako da ima zdej okol 1,5 kg. Še vedno je seveda v inkubatorju, pa menda ima v glavi neke grozne drenaže, da mu iz glavice odteka voda. Kot sem razumela, je tudi imel v glavi neko kri, ki so mu jo tudi morali z drenažo odstraniti. Ampak v tej situaciji se kar dobro drži in njegova mamica je še vedno zelo optimistična. Pravi, da računa, da bi šel domov lahko junija. Vsekakor občudujem njun pogum in seveda pogum malega borca!!!

clock-img

19.04.2005, 10:33

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Ja Meta, se čist strinjam s tabo. Te naše male čudežne borce moramo res občudovat! Neverjetni so! Tudi jaz se večkrat pogovarjam z Urbanovo mamico, saj sta Urban in Lea v Ljubljani skoraj "soseda". Vsi moramo biti veliki optimisti in prepričana sem, da je Urban ravno tak borec kot moja Lea in da se bo kmalu rešil vseh cevk in se stisnil k mamici.

clock-img

19.04.2005, 13:55

clock-img

Anonimen

Ojoj, stiskam pesti za vse male črvičke in njihove mamice.

clock-img

20.04.2005, 13:02

clock-img

m21

pencil-img

22

:bravo::bravo::bravo: za Urbana in :bravo::bravo::bravo: za Lejo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem