cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

za harmony

clock-img

11.12.2007, 21:46

clock-img

ninaklara

pencil-img

25

Imam eno vprašanje.Naša 2 letna hčerka spije ogromno.In najraje ima za harmony ali symphony.Zanima me,če mogoče katera  ve,če ta voda zapira.Ker naša miška precej trdo kaka.Kaj mislite?

LJUBEZEN NI ROŽA KI OVENI

clock-img

11.12.2007, 22:12

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ne verjamem, da zapira. Ima pa sicer res mnogo raznih aditivovuser posted image  Probaj ji par tednov dajat navadno vodo...če je ne mara, pa stisni malo pomaranče zraven, ali pa ji zmešaj malo 100% jabolčnega soka.

clock-img

11.12.2007, 22:37

clock-img

malecka

pencil-img

1665

najraje ima za harmony ali symphony

Ja pa ne no saj je bila že ta tema. Ženske ne dajat flaširane vode otročkom, sploh pa je zala najslabša voda. Po kvaliteti je ljubljanski vodovod boljši user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

12.12.2007, 09:53

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

oja občasno spije malo za life, ampak res samo občasno. Ji ne dajem teh vod, ker niso ravno najboljše. Sploh pa druge od zale imajo tako umeten okus.
Kot ti je ena svetovala, ji probaj dat kaj drugega nekaj dni in boš vidla, če zapira tista voda.

clock-img

12.12.2007, 11:45

clock-img

ally1

pencil-img

460

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Probaj ji par tednov dajat navadno vodo...če je ne mara, pa stisni malo pomaranče zraven, ali pa ji zmešaj malo 100% jabolčnega soka.

Se strinjam z eyo. Raje navadno vodo z naravnim sokom pomaranče. Ker zala je user posted image .
Jaz še vedno dajem prekuhano vodo, čeprav pravijo da je iz našga vodovoda čist OKuser posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

clock-img

13.12.2007, 08:26

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš pije Za Life že od 6. meseca naprej in mu nič ne manjka. Pa tudi mi2 z možem jo pijeva in nama tudi ni nič hudega. Ko sem zdravnico vprašala, kaj misli o tem je rekla, da če pač otrok ne mara navadne vode (neprekuhane, ker s tem uničiš vse, kar je dobrega v vodi), mu pač naj dajem Za Life, če edino to pije. Bolje od sokov 100 %. Tako mi je svetovala njegova pediatrinja pri 6. mesecih. In še danes pije samo Za Life, nič drugega.

clock-img

21.12.2007, 10:52

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Saj res, na podlagi kakšnih analiz pa veste, da ta voda ni dobra? A sokovi narejeni iz umetnih baz so pa OK?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem