cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

z maltežankama na dopust

clock-img

22.05.2006, 10:46

clock-img

naja78

pencil-img

2169

punce!
imava 2 kužiki maltežanki,ki gresta povsod z nama.
ker bomo letos zibali-user posted image in se nama zdi pag predaleč,ima kdo idejo za bližji dopust.????

clock-img

22.05.2006, 11:44

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Mogoče slovenska obala, Umag, Poreč ali kaj podobnega - kamorkoli, sam da grejo kužike zraven. Tudi mi imamo maltežanko, in so mi CARSKI psički, tudi naša gre povsod z nami, in sedaj, ko je hčerka stara dobri 2 leti, sta si ful v veselje, se igrata, skratka pravi užitek. user posted image

clock-img

23.05.2006, 06:53

clock-img

naja78

pencil-img

2169

o hay.
ti kužki so res CARSKI.tako so mili.jaz bi jih kar pojedla.razmišljamo res da gremo kam bližje.in verjetno v zte kraje kot si napisala.raj imam umazano morje in slabo vreme,kot da kužike pustim doma-če me razumeš.user posted image user posted image

clock-img

23.05.2006, 09:28

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Živijo. Te popolnoma razumem.Mi smo našo pustili doma samo enkrat - bila je stara pol leta, z mojim sva šla na morje na Krk na eno jadrnico, ki ni bila najina, pa je bil mal problem glede dlake pa tak..In sva jo pustila pri tašči v varstvu, jaz pa jokala trikrat na dan.In takrat sem rekla - dokler jo bomo imeli pri hiši, bo šla povsod zraven nas in tega se tudi držimo. Svetski psički so to, s tistimi črnimi okicami, pa pogledom da te kap. čeprav je meni naša še najbolj hecna, ko ni kaj po njenem, al pa če ne dobi kakega priboljška , pa te ful izpod čela gleda. In boš videla, kako se bodo ujele z otročkom. Naša psička in hčerkica sedaj cele popoldneve norita skupaj okrog hiše, se igrata z žogico, skratka super.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem