cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

what happens in Vegas

clock-img

15.06.2008, 00:04

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

a ste gledale ta film?
js sem ga včeraj in sva se z dragim ful nasmejala-meni je ful dober! že dolgo nisem gledala tako dobre komedije user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

15.06.2008, 00:35

clock-img

Anonimen

super film, tut meni je bil zelo všeč, pa drugače nisem ravno fan ameriških romantičnih komedijuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2008, 00:49

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Meni je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem jokala na konc, ker mi je blo full kjutuser posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

15.06.2008, 01:37

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Ravnokar sem ga pogledala, zelo dober film, najboljše je pa tisto, ko možek ščije v korito user posted image user posted image

clock-img

15.06.2008, 14:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde
najboljše je pa tisto, ko možek ščije v korito user posted image user posted image

Res je!user posted image

clock-img

15.06.2008, 15:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

najboljše je pa tisto, ko možek ščije v korito user posted image user posted image

Res je!user posted image

Me je spomnilo na probleme ene RR-ovke, ko je možek lulal v umivalnik, v kopalnici...  sej je že kr nekaj časa nazaj.... še pomnite, punce?

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2008, 23:19

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

Res je!user posted image

Me je spomnilo na probleme ene RR-ovke, ko je možek lulal v umivalnik, v kopalnici...  sej je že kr nekaj časa nazaj.... še pomnite, punce?

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še en user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

17.06.2008, 08:41

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem ga tudi pogledala v nedeljo. Luškan film.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem