Jaz se strinjam z Naty - Tajo. Imam tud 14-mesečnika, pa mislim, da točno ve, kaj lahko in kaj ne. Npr. doma mu je dovoljeno, da se igra z daljincem od TV, pri moji mami, kjer je v varstvu pa ne. In, kaj misliš, da se zgodi? Doma mi ga vrže po tleh, če mu ga ne vzamem, pri babi pa se ga tud dotakne ne, pa ga ima na dosegu roke.
Mislim pa, da ni nič premajhen za kakšen krc po roki ali po ritki. Ne mislim zdej, da ga jaz nabutam, ampak ga udarim po rokici glih tok, da ve, da to ne sme. Čeprav se mi potlej smeje nazaj v glavo, kar me še bolj razkur, ampak dobr. K sreči sem tak karakter, da sem trmasta in če je treba ga pa 10x po rok krcnem, ne popustim mu pa ne. Če je ne, je ne. Recimo 2 dni nazaj sva bila v trgovini. Na vsak način je hotu ne vem več kaj vržt v voziček. Ker mu nisem pustila, se je usedu na tla (že zdej ) in tulu sred štacune. Pustila sem ga tam in ko sem se skrila za drugo stelažo,da me ni vidu, je takoj nehal jokat in prišel za mano. Vem, da ni glih ne vem kok huda vzgoja to, ampak kaj naj? Ne bom ga zdej pa za vsako malenkost po rit, če se da na drug način.