cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vzglavniki

clock-img

12.10.2011, 14:48

clock-img

gojska

pencil-img

1128

Prosim, za nasvet katere oz kakšne nove "pouštre" naj kupim?
Izkušnje in priporočila.
Hvala
lp gojska

clock-img

12.10.2011, 14:54

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Definitivno takega, da lahko das prati tudi samo prevleko vzglavnika in ne samo tvojo prevleko potem in takega na zadrgo, da polnilo sama das ven in ga tako prilagodis tvojemu okusu. 

clock-img

14.10.2011, 08:59

clock-img

Poka

pencil-img

1696

A misliš za na kavč al za spat?

Za spat sem jaz bolj ozbirčna in ni šans, da kakega drugega kot tistega s puhom - če grem kam, tudi v hotele, si svojega zraven nesem user posted image In ko sem kupovala nove, sem našla samo 1 takega na internetu, cela srečna user posted image ker jih nikjer nimajo... če katera ve, kje jih imajo, naj pove, ker jih bom kupila za par let naprej, ker se mi zdi, da to bolj kot ne ne delajo več, imam občutek.

Tako, da kaj pa tebi paše in kaj te zanima, barva, oblika, material... pa ti veš. jaz sem kot oan princeska iz pravljice na zrnu graha... user posted image

clock-img

20.06.2012, 14:49

clock-img

brezka

pencil-img

74

evo, ob tej priložnosti zagotov predlagam, da se kupijo modularni vzglavniki ker si lahko ves čas neki prilagajaš, pa še ne ukvarjaš se s tisto peno oziroma drugem polnilom, ki se s časoma spešta in ga nikjer več ni. Jasno, cena pa ni ravno nizka

clock-img

20.06.2012, 14:58

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Vzglavniki so bili pri meni cel projekt!
Od spominske pene, do pol spominske pene, do tako oblikovanih, drugače oblikovanih, s tistim polnilom, pa onim polnilom, pa ni da ni. Ko sem že skoraj obupala (namreč noben mi ni pasal, niti tisti kao vrhunski), pa so bili ohoho dragi, sem v "navadni" trgovini kupila vzglavnik za 13,00 eurov in sem več kot zadovoljna!

Res je vse odvisno od tebe, od tvojega načina spanja, od morebitnih poškodb ali okvar hrbtenice, skratka, verjamem, da boš dobila nasvetov še pa še, priporočil tudi (tudi jaz sem jih), ampak na koncu ugotoviš, da ni druge, kot da greš, sprobavaš, poskusiš in potem ga boš našla, točno takšnega, ki bo zate sanjski user posted image

clock-img

20.06.2012, 15:04

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Ja povštri so lahko projekt.
Jaz sem se dve leti nazaj odločila in vzela Dormeo Memosan Clasic (iz spominske pene) - nama z možem so zakon. Pa prevleka povštra ima zadrgo, se jo lahko sname in opere user posted image
Je pa res to stvar vsakega posameznika. Moja mama prisega na anatomski vzglavnik, jaz sem si z njim pa skoraj vrat zlomila user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

21.06.2012, 19:44

clock-img

Sara_T

pencil-img

14

Že pred leti sem kupila v Kiki v Avstriji poštre, ki imajo polnilo iz puhastih votlih valjčkov. Super se spi na njih, pa še pralni so. ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem