cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vse za šolo

clock-img

28.07.2009, 08:18

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

mene zanima kje kupiti potrebščine za šolo?
moja gre letos v prvi razred.videla sem eno internetno stran kopija nova- imajo šolski program, vendar ne vem a se splače,če je kaj cenejš?
in če ima katere že s tem izkušnje.
hvala.
lp

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

28.07.2009, 08:22

clock-img

Anonimen

jaz sem pri njih narocila lani in letos. in sem zadovoljna. nisem pa kaj primerjala cen z drugimi ponudniki.

clock-img

28.07.2009, 08:24

clock-img

nena m

pencil-img

286

Moj gre letos v drugi razred, pa sem mu tako kot lani večino stvari naročila pri Kopija - novi. Sicer ne vem če je kaj cenejše (mislim, da so cen povsod približo enake - preverjala sem samo za delovne zvezke, so povsod enake), mi je pa to najbolj enostavno, posebno zato ker naš mali niti slučajno ne mara hodit po trgovinah. V šoli smo dobili seznam potrebščin, ki se ujema s Kopijo, sem samo obkljukala in to je to.

clock-img

28.07.2009, 09:35

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Za delovne zvezke in učbenike je povsod do centa enaka cena, lahko preveriš po netu.

Kar se ostalih potrebščin tiče, je pa najceneje v Intersparu.

clock-img

28.07.2009, 09:35

clock-img

matkica

pencil-img

293

Jaz tud že 4leta naročam pri kopiji nova in sem vedno zelo zadovoljna.Cen pa tudi jaz nisem primerjala.

clock-img

28.07.2009, 09:58

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Jaz pa nesem v Mladinsko knjigo spisek delovnih zvezkov, mi pripravijo, grem nazaj, plačam in odnesem. Edino torbo bo treba letos nekje poiskat, ste že kaj gledale, kje se dobi normalna torba za drugi razred?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem