cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vse najboljše NEJC

clock-img

02.11.2009, 22:07

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

jutri, 3. 11. bo moj Nejc; razgrajač, navihanec, pocartek, lumpi .... praznoval svoj 5. rojstni dan!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miško vse najbojše!!

Ob tej uri sem se pred 5 leti še sprehajal po mestu, sem šla na špancir, ponoči se je pa lotilo in jasno, porod v 28. tednu. slab začetek dober konec pravim. Ampak nikoli pozabljena zgodba, za nas hvala bogu z dobrim koncem!!

Za vse, ki dajete skozi to kar sem jaz pred tolikimi leti pa pogumno, tudi za vas in za vaše sončke bo posijalo  sonce ...

clock-img

02.11.2009, 22:12

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Vse najboljše, Nejc! user posted image

clock-img

02.11.2009, 22:56

clock-img

brina_3

pencil-img

743

Nejc, Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2009, 23:17

clock-img

Anonimen

Vse najboljše Nejc, pa čestitke tudi tebi mamicauser posted image

clock-img

02.11.2009, 23:27

clock-img

felix7

pencil-img

6099

Vse najboljše in kako lepo slišati za takšne srečne konce!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

03.11.2009, 07:23

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

jutri, 3. 11. bo moj Nejc; razgrajač, navihanec, pocartek, lumpi .... praznoval svoj 5. rojstni dan!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miško vse najbojše!!

Ob tej uri sem se pred 5 leti še sprehajal po mestu, sem šla na špancir, ponoči se je pa lotilo in jasno, porod v 28. tednu. slab začetek dober konec pravim. Ampak nikoli pozabljena zgodba, za nas hvala bogu z dobrim koncem!!

Za vse, ki dajete skozi to kar sem jaz pred tolikimi leti pa pogumno, tudi za vas in za vaše sončke bo posijalo  sonce ...

Vse najboljše Nejc!!!!user posted image user posted image

Tudi jaz podoživljam v teh dneh dneve poroda. Mi tudi praznujemo za dva dni 5. rojstni dan. Uh, kak čas gre.

Glavno je, da so zdravi!!!! Pa tako mali pikeci so bili.

clock-img

03.11.2009, 08:10

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Vse najboljše, Nejc in tudi tvoji deklici, Tinkara78, vse najboljše!!!

clock-img

03.11.2009, 10:04

clock-img

najci

pencil-img

161

Že 5.RD! Čestitke, Nejc!!! Pa ostani zdrav tole zimo.

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

clock-img

03.11.2009, 19:47

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Tudi od nas vsenajboljše. Je pa res,da je Nejc eden izmed "starejših" nedonošenčkov na RR. Ojoj,že prava starosta. Lepo praznujteuser posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

03.11.2009, 21:14

clock-img

Gina

pencil-img

12402

user posted image user posted image  Vse najboljše Nejc! Res ta pravi rr fant. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse lepo ti želim v življenju, pa predvsem, da bi bil zdrav in da bi te vsi crkljali. user posted image user posted image

user posted image

clock-img

03.11.2009, 23:16

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Hvala za lepe želje! Je pa res, da je bil takrat, daljnega leta 2004 Nejc res med prvimi ekstremnimi nedonošenčki na RR. Spomnim se zgodbe od anajmad, janeje, najci, pa še nekaterih, ko smo si ena drugi vlivale pogum, kar je zelooooo pomagalo!!

Hvala vam ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem