cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vsake tolk me odjavi

clock-img

14.07.2008, 07:59

clock-img

puncica

pencil-img

9847

A vam je kej jasno, zakaj mene vsake tolk časa sistem čist sam odjavi in potem če pišem temo, mi jo zbriše in če hočem ponovno odgovorit se moram ponovno prijavit. Uporabljam pa Mozillo.

clock-img

14.07.2008, 09:31

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pri meni je bilo isto, še 5 minut nisem bila prijavljena, me je že odjavil. Sicer pa mi danes nekaj mečka.

clock-img

14.07.2008, 12:47

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Virusi, punci, virusi. Kakšn čajček skuhat.

clock-img

15.07.2008, 18:37

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Ali imate še težave? Ali vam javi kakšno napako?

clock-img

16.07.2008, 07:52

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ja mene še vedno odjavlja, ne napiše ne nobene napake ampak če ravno takrat ko se sprdne da me bo odjavilo napišem temo me vrže ven in če hočem spet odgovorit me namesto na odgovori na sporočilo vrže gor okenček od ringaraje-osnovna stran. To se redno dogaja že kakih 14 dni se mi zdi, sej ni panike ampak je pa nerodno če ravno temo pišem in me odjavi in potem se moram ponovno prijavit in sporočilo je izgubljeno, no če se ne znajdeš sevedauser posted image , bi bilo pa fajn tole rešit.

clock-img

16.07.2008, 08:00

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mene je včasih v sekundi od prijave že odjavilo. Tako sem se lahko po 10 min ****, če sem hotela na kako sporočilo odgovorit. Potem je kak dan ali 3 bilo ok, pa spet paranje živcev, zdaj sem prešaltala na IE, mozzila pa se naj kar brez mene odjavlja, če ji je to všečuser posted image

clock-img

17.07.2008, 15:16

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kaj pa vem, če je virus, ker to mi je tudi na službenem računalniku delalo. Ne napiše pa nič.

clock-img

17.07.2008, 16:08

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Meni se to tudi kakšen dan dogaja. Mi gre prav na živce. 

clock-img

17.07.2008, 19:09

clock-img

Anonimen

Še nikoli me ni samo od sebe odjavilo.user posted image  Imam pa kljukico na Zapomni si me.

clock-img

18.07.2008, 07:48

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Še nikoli me ni samo od sebe odjavilo.user posted image  Imam pa kljukico na Zapomni si me.

Jaz je pa nimam, ker se vedno ko pridem na računalnik na novo prijavim ampak prijava na obstane, te čez nekaj minut ko mal surfaš po RR kr samo odjavi, mogoče je pa res keč v tem.

clock-img

18.07.2008, 12:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Jaz je pa nimam, ker se vedno ko pridem na računalnik na novo prijavim ampak prijava na obstane, te čez nekaj minut ko mal surfaš po RR kr samo odjavi, mogoče je pa res keč v tem.

Točno v tem je keč. Prej me je vedno odjavljalo. Mislim, da je nekje 15 minut ta čas.

clock-img

18.07.2008, 13:21

clock-img

puncica

pencil-img

9847

pa ok, no 15 min če nič ne delaš in imaš odprt RR logično da te odjavi, da te pa odjavi med aktivnim surfanjem po RR, vmes ko pišeš temo je pa mal čudno a ne.

clock-img

18.07.2008, 16:46

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Vaše težave sem javila programerjem.
Mogoče bo malo dlje trajalo, kot običajno, ker so dopusti, bomo pa preverili in vam javili ali je napaka pri nas ali lahko storite kaj sami, da se to ne bi več dogajalo.

Hvala za razumevanje!

clock-img

01.08.2008, 22:23

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Na žalost vam ne morem sporočiti nič spodbudnega, pr nas je vse ok, niogar ne odjavlja in nihče nima nobenih podobnih težav, tudi na strežniku ni nobenih napak user posted image . Mogoče bi eno temeljito čisšenje rač pomagalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem