cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vrtec v fuzinah

clock-img

08.02.2013, 14:36

clock-img

lelo

pencil-img

11

Tiste ki imate otroke v vrtcu v fuzinah(pedenjped ali zelena jama-vrba)lepo prosim vase izkusnje???kaksni so vrtci,vzgojiteljce?karkoli...namrec imam fantka 14m starega
in je v vrtcu jarse.tam smo super zadovoljni,on rada gre v vrtec,ampak smo se zdej preselili v fuzine in sm mislila da ga mogoce vpisem tle v vrtec.hvalezna bom za vsak odg.
Lp in uzivajte

15.12.2007
24.11.2011.

clock-img

12.02.2013, 10:08

clock-img

lelo

pencil-img

11

A res nihce ne pozna vrtce v fuzinah?user posted image

15.12.2007
24.11.2011.

clock-img

13.02.2013, 22:19

clock-img

dect

pencil-img

64

Poznam, oz. hodimo v enoto Vrba. Najprej je hodil starejši otrok, imel super vzgojiteljico vseh 5 let; z odhodom v šolo je taista vzgojiteljica postala ravnateljica enote. Vsak dan so hodili ven, ne glede na vreme, šli 2x na tabor, prespali so v vrtcu...Pred šolo smo dobili portfolio v dveh fasciklih, na CD-jih so evidentirani otrokovi rojstni dnevi... Zdaj hodi tudi mlajša. Jo bom pa verjetno z naslednjim šolskim letom prepisala, ker sem iz Centra in hodim sedaj v službo, v Center. Ne poznam vseh vzgojiteljic, ampak sem z obema zadovoljna.

clock-img

14.02.2013, 17:47

clock-img

lelo

pencil-img

11

Hvala za odg.zdej mi je lazjeuser posted image sm se odlocila da ga bom vpisala pa bomo vidli ce sploh dobimouser posted image

15.12.2007
24.11.2011.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem