cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vrtci v času šolskih počitnic

clock-img

17.01.2005, 22:26

clock-img

maja2

pencil-img

61

Ali katera mogoče ve, kako je z vrtcem (jasli) v času šolskih počitnic. Naš začne z vrtcem 21.2. En teden je uvajanja, potem pa začnemo zares. Ampak takrat so ravno počitnice. Kaj mislite? Bo vseeno OK (manj otrok) ali so takrat vsi otroci pomešani v isti skupini in ni ravno najboljše, da je takrat prvi teden "polno" v vrtcu. Prosim za vaše mnenje.

clock-img

17.01.2005, 22:52

clock-img

Gina

pencil-img

12402

To je pa po vrtcih zelo različno. Po moje je najboljše, da kar v vrtec pokličeš, ali greš do tja z malim na sprehod, pa povprašaš - pa še mali bo svojo vzg. videl.

clock-img

18.01.2005, 08:41

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Vrtci so med počitnicami normalno odprti sprememba je lahko samo to,da se kakšna skupina združi,a ponavadi to niso jasli,sicer pa je res odvisno od organizacije vrtca,mi smo morali v prejšnem napisati kakšen teden prej listo prisotnosti otrok,LP,Darja!

clock-img

18.01.2005, 09:19

clock-img

Anonimen

Ob zadnjih, novoletnih počitnicah, je bil naš vrtec dva dni kar lepo zaprt.

clock-img

18.01.2005, 20:15

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Kot je napisala Gina - odvisno od vrtca. Zato je najbolje, da vprašaš v vodstvu vrtca kako in kaj - upoštevaj njihov nasvet, pa bo. Pa uspešno uvajanje!

Lp :muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem