cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vročina brez razloga

clock-img

13.12.2005, 19:38

clock-img

Vera*

pencil-img

647

No mij Roki ima danes že 2 dan vročino.Ni bolan,ne kašlja,nima driske,ne bruha,je normalno  spi normalno....Ne vem kaj bi to lahko bilo.Sem vprašala zdravnico,pa je rekla da če mu ni nič naj ga ne vozim v ambulanto.user posted image Res ne vem kaj bi lahko bilo.Aja star pa je 4 leta,tako da zobki najbrž niso.Hvala.

zima zima bela vrh gore se dela....

clock-img

13.12.2005, 20:16

clock-img

ona

pencil-img

3685

Mogoče bodo vodene koze udarile ven.Naš je imel 3 dni vročino,potem pa dobil koze.user posted image

clock-img

13.12.2005, 21:54

clock-img

Anonimen

Mogoče kakšna viroza. Upam, da bo jutri že dobro.

clock-img

14.12.2005, 00:51

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Lahko je res,samo viroza.Ali se mu pa kaj kuha.
Težko je reči,če se to zgodi enkrat.Če se to ponavlja večkrat,je lahko tudi vzrok na vodi.To se je dogajalo mojemu tastarejšemu.

< Sporočilo je popravil KODA -- 14.12.2005 0:56:45 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

14.12.2005, 08:27

clock-img

Miloš

pencil-img

35

Oj,

če po 2 dneh ni bolše bo treba dati kri in vodo, pol pa če gre za bakterije dobi antibiotik, če pa za virus pa mora preležat. Lahko pa bojo res koze...

Lp, M.

clock-img

14.12.2005, 13:35

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Lahko pa je ta peta ali šesta bolezen. Pri teh dveh je značilno 3-4 dni vročina, nato vročina pade, čez dva dni pa se pojavijo pike. Mi smo ravno preboleli ta peto, pri enem letu pa je imel šesto.

Lp

clock-img

14.12.2005, 13:43

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Naša Ana ima kar pogosto take sorte vročine. Ni ne kašlja, smrka, nič jo ne boli, enostavno ima samo vročino, ki po parih dneh izgine. Sem pa že mnenja, da je psihosomatskega izvora, nekako sem ugotovila, da ima kakšno stresno doživetje in potem reagira z vročino. Zdravnik pa vedno pravi, da gre za virozouser posted image .

LP. O. Ji pa zbijava vročino, ko preseže 39.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem