cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vrečka iz blaga za copate?

clock-img

16.06.2012, 23:30

clock-img

ruby19

pencil-img

146

Na seznamu smo dobili napisano, da potrebujemo eno vrečko za telovadno opremo (oblačila za telovadbo) in eno vrečko za copate. Ko sem po trgovinah gledala imajo same velike, ki naj bi prišle v poštev za telovadno opremo, za same copate pa se mi zdijo prevelike. Videla sem tudi take, ki imajo spredaj še žep na zadrgo in sem pomislila, da bi see dalo tja spravit copate. Samo ne vem, ali vrečko s športno opremo puščajo v šoli, za copate je bilo rečeno, da jih nosijo domov. Torej moje vprašanje je, kakšni vrečki kupiti - dve veliki ali veliko in majhno in kje se majhna dobi? Hvala!

clock-img

17.06.2012, 08:16

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Moj predlog: kupi Lumpijevo (se ve, kje se to dobi user posted image ) za copatke. Je majhna, trpežna, ni plastificirana in zelo poceni.

Vrečko za copatke ima tudi Kopija Nova v svojem katalogu, ampak je v živo nisem videla.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

17.06.2012, 08:24

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Ja, te najcenejše Lumpijeve so meni tudi super za copatke. Tudi zato, da nimajo toliko vrvic, kot vse te super "vrečke" , in da se ne vozlajo tam na obešalnikih.
Za športno opremo so kupila eno super truper Bakugan vrečko in mi je zdaj žal. Brezveze je dati za kakršnokoli vrečko več kot 5 €.
Pri nas so še rabili vrečko za rezervna oblačila.
Sicer se pa teh vrečk, od reklamnih (banke, zavarovalnice) doma valja malo morje in so več kot dobre za to, da imajo copate ali oblačila noter.

clock-img

17.06.2012, 10:42

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Z moje stran imaš zs user posted image

clock-img

21.06.2012, 11:14

clock-img

Nusika35

pencil-img

119

Ali pa narediš sama iz pralnega blaga

clock-img

21.06.2012, 11:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.07.2012, 18:33

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Pocujkaj Tajo Desing na FB ali Meggi na RR - boš dobila unikatno torbico za copate, z imenom tvojega otroka.....

clock-img

30.07.2012, 23:42

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ulala po mesecih uletim nazaj.... ker me je cukalo! ;) Res je, še vedno čaram "copatnice" za otročke, male pisane in igrive. Ene pupke imajo rade princeske, druge rožice, tretje pa.... Aha, navedeno ime je obvezna oprema- da je le njihova! ;) Seveda za tiste, ki so rade malo izven serijske! ;)

Vsem pa čudovito pričakovanje prvega šolskega dne!

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem