cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vraščene dlačice

clock-img

14.02.2007, 20:04

clock-img

Anonimen

Če se brijem ne prihaja do tega, če pa se depiliram z depilatorjem, pa obvezno. Tiste grde črne pikice. Potem si jih pa s šivanko ven bezam in po možnosti se še špiknem zraven, da sem poleg tega še vsa v garjah...Piškuka, res je treba trpeti za lepoto...

kako pa ve rešite ta problem? Enkrat, nekje, ne vem sploh, sem slišala, da za to obstaja nek posebni gel. Ve katera zanj?user posted image

clock-img

14.02.2007, 20:08

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Caffeee, jaz imam tale problem, zato se epiliram samo 1x na 2meseca -> problem je pa v tem, da dlake postanejo tolk softy, da ne morejo predreti kožice nad vdolbinico za korenino, tako nekako lahko to razložim.
Pomaga pač to, da se vsake tolko obriješ in jih okrepišuser posted image

clock-img

14.02.2007, 20:40

clock-img

April

pencil-img

5459

men gre tud to blazno na živce. Potem se pa samo vsake kvatre obrijem al pa depiliram, da se mi vmes vsaj mal koža popravi. Jaz grem enkrat sigurno na laser, da se rešim teh dlak za vedno.

clock-img

15.02.2007, 08:58

clock-img

amalija

pencil-img

212

Pomaga tudi piling ali sisalova rokavica, se z njo vsak dan malo bolj 'podrgneš' tam, kjer se ti vraščajo, pa je.

Jaz imam, odkar hodim na depilacijo, recimo 2 vraščeni/mesec, dokler sem se pa brila, sem bila pa vsa v mozoljih  in bulah user posted image

clock-img

15.02.2007, 13:40

clock-img

muška

pencil-img

3223

jaz si pa tisto vraščeno dlako, ko jo zbezam na plano s takim veseljem spulim... user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem