cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vprasanje glefe kajenja

clock-img

30.10.2013, 22:34

clock-img

gomerka

pencil-img

13

Pozdravljene. Imam grdo razvado-kajenje. Z mojim dragim pridno delava na otrocku. Sicer uspesno zmanjsujem kajenje, ampak se vedno nism na nuli. No moje vprasanje je sledece. Prejsnji teden sem imela ovulacijo. Menstruacijo bi morala dobiti konec naslednjega tedna (6-8.11). Vceraj in danes se mi dogaja da po vsakem prizganem cigaretu obcutim slabost. Mislite da je mozno da bi slo v tem primeru lahko za nosecnisko slabost?? Osebno se mi zdi prehitro, ampak bi vseeno rada slisala mnenje deklet katerim se je cigaret "zagabil" ko so bile nosece. Za test pa vem da je prehitr in da moram cakat. Ampak me res zanima ce se je to zgodilo kateremu dekletu ze teden pred predvideno menstruacijo. P.s lepa priloznost da koncno prekinem s to grdo razvado

clock-img

30.10.2013, 22:41

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

meni se je v trenutku, ko sem zagledala pozitiven test user posted image
v 7. mesecu se mi je prvič zluštal cigaret, ampak ni bilo hudo.

clock-img

31.10.2013, 12:14

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Sama nisem kadila, jih pa kar nekaj poznam , ki so kot prvi znak nosečnosti ( še predenj so šle k ginekologu) navedle, da so jim zasmrdele cigarete. Tako zelo, da so potem še partnerjem težile, da naj kadijo stran od njih. Sama sem pa kar huda kofetkarca že od najstništva sem in tudi jaz sem pred ginekološkim potrdilom nosečnosti tudi kot prvi znak opazila, da mi gre ob vonju kave sto na uro na bruhanje. Najverjetneje je kaj na tem.

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

31.10.2013, 17:44

clock-img

gomerka

pencil-img

13

Ja to da zasledis oz da se simptomi pojavijo pred ginekoloskim prwgledom mi je razumljivo... Ampak meni mi smrdijo cigareti ze 1 teden pred menstruacijo... Tko da nevem al je mozno da so to dejansko tolk hitri simptomi in da sem res noseca... Al pa je cist drug razlog

clock-img

31.10.2013, 18:34

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

ej, vem, da te zanima ali si noseča... ampak, kar izkoristi to in ne kadi, pa nima veze zakaj se ti ne luštajo user posted image

clock-img

31.10.2013, 19:46

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Sama nisem kadila, jih pa kar nekaj poznam , ki so kot prvi znak nosečnosti ( še predenj so šle k ginekologu) navedle, da so jim zasmrdele cigarete. Tako zelo, da so potem še partnerjem težile, da naj kadijo stran od njih. Sama sem pa kar huda kofetkarca že od najstništva sem in tudi jaz sem pred ginekološkim potrdilom nosečnosti tudi kot prvi znak opazila, da mi gre ob vonju kave sto na uro na bruhanje. Najverjetneje je kaj na tem.

Meni so pred izostankom M zasmrdeli tako cigareti kot kava. Slabo mi je bilo po njih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem