cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vprašanje za vas ki hujšate kot odločne..

clock-img

01.04.2006, 15:22

clock-img

čaki

pencil-img

1009

zanima me če si doma kosilo kuhate same?
jaz bi mogoče tud šla z vami ampak kosilo kuha vsak dan tašča in ne vem kolk bi gledala da bi se pri kosilu neki afnala.. vem da je to moja stvar ampak saj veste pol bi murgala " ja za kterga pa jaz kuham...."
pa tud nevem v službi imamo za malicoskori kosilo in ne mores menjat...
pa še to a katera tud kadi še zraven?
jaz mam precej fizično v službi za delat in me skrbi da mi nebi blo slabo če bi mal oz nič jedla, pa še kadim...
oh vem da sem natvezla pa vendar 

clock-img

01.04.2006, 21:08

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Ja pri nas tud več ali manj kuha tašča (zaenkrat še živimo pri njegovihm pa je kuha njena, peka moja), vendar sem ji jaz pač rekla da zame ne rabi skuhat, pa je blo OK. Pol sem pa res merkala, da kar sem skuhala je blo bolj na hitro ali pa da sploh ni blo treba kej dost kuhat - sploh zato, ker sem že za tamalga posebej kuhala, ker šele zdej neki cajta je kot ostali.  No recimo primeri mojega jedilnika:
Na B dan: jogurt ali brstični ohrovt s sirom v mikrovalovki ali puranji zrezek z zelenjavo
Na Š dan: rižota ali krompirjeva solata (pripravljena prejšnji dan pozno zvečer)
Na OH dan: špageti (sem jih skuhala prejšnji dan, pa pol sam nardila omako) ali pica (ko se jo je delal za ostale sem jaz del testa obložila po svoje in jo dala v skrinjo na OH dan pa spekla) ali kruh z ajvarjem pogret v mikrovalovki
Na S dan - to pa tko al tko ni problem ker sem jedla samo presno sadje.
Največkrat sem jedla samo kosilo, večerjala pa ne.

Sicer pa, kaj pa če bi mogoče obenem poskusla in tud nehala kadit?
Sicer pa, če imaš res velik za zgubit bo pa menda tud tašča razumela - sam to po moje ne pomeni, da jo je treba obremenjevat da ti posebej kaj pripravlja - si daj pač sama, če pa maš za zgubit sam kako kilco, bi pa jest raj mela kak vodni dan na teden, pa bi šlo tud dol.

lp

clock-img

01.04.2006, 21:13

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz si sama kuham. Je pa res, da kuham še za tasta in 9 mesečnico. Sem velikokrat samo zanju kuhala (sploh na sadni ali vodni dan). Sem pa kuhala npr. pasulj, pa sem si zase dala v drug lonec, za ostale pa dodala meso. Potem pa sem to dala v zmrzovalnik - in tast je imel pripravljeno kosilo. Pa en dan sem delala ribe in krompirjevo solato in jedla samo ribe, drug dan pa samo krompirjevo solato (za tasta pa zraven panirano mleto meso).
Saj mislim, da se lahko s taščo dogovoriš kaj boste kuhali (ji daš idejo za kosilo katera vrsta hrane ti pride po jedilniku), pa ješ le tisto, kar lahko. Ji pač rečeš, da ti npr. meso ne paše. Na sadni dan pač rečeš, da si že v službi jedla.
Kajenje pa mislim, da nič ne vpliva na dieto.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem