cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vprašanje?

clock-img

28.09.2006, 08:24

clock-img

jasnika

pencil-img

887

zanima me če otrok samohranilke res mora plačati kosilo in malico v šoli, mama je brez službe?

cena pa je 10 tisoč, gre pa se za 1 razred, nevem če to kaj šteje

clock-img

28.09.2006, 08:25

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Pri nas malico ne, kosilo pa.

clock-img

28.09.2006, 08:28

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Pozanimaj se na šoli,pri nas imajo za take primere možnost regresirane prehrane.Je pa treba dati vlogo,mislim da v računovodstvo.

clock-img

28.09.2006, 08:33

clock-img

jasnika

pencil-img

887

ooo hvala punce da ste mi pomagale

clock-img

28.09.2006, 08:48

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pri nas imajo regresirano malico in kosilo. Načeloma pa velja, da se malica lahko regresira (v celoti ali delno), kosilo pa je luksuz, tako, da bi ga naj poravnali, ali pa jedli doma.
Vsekakor se pozanimaj pri socialni delavki na šoli (potrebuješ odločbo o otroškem dodatku).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

28.09.2006, 10:27

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Kot so že punce odgovorile: če boš oddala vlogo za regresirano prehrano, se ti bo znesek zmanjšal.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

28.09.2006, 10:36

clock-img

jasnika

pencil-img

887

ja sprašujem za bratovega sina ker njegova pravi da mora malico pa kosilo plačat čeprav sta narazen in je ona na borzi, ampak jaz vem da včasih so imeli otroci zastojn prehrano

clock-img

28.09.2006, 11:43

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Veš,če samo jamraš ti ne bo nobeden nič dal,zato ji povej,kar smo napisale. Na naši šoli na vsakem prvem roditeljskem sestanku posebej povdarjajo,da ima šola sredstva,ki so zato namenjena.In pozivajo starše naj jih ne bo sram,če rabijo pomoč,naj kar zaprosijo zanjo.No,to je vsaj ena pozitivna s šole,ko bi bile še druge take stvari.

clock-img

28.09.2006, 19:31

clock-img

jasnika

pencil-img

887

ja saj jaz tudi tako pravim, samo ona je prefina menda da bi šla in prosila, sicer pa saj ne gre iz njenega žepa, to plačuje moj brat še zraven preživnine, je pravi bimbo da ji ne pove kaj ji greuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem